Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Θρίλερ στις Βρυξέλλες μετά από πυροβολισμούς! Τρεις αστυνομικοί τραυματίστηκαν – Μεγάλη επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής για την επίθεση στο Παρίσι

ΦΩΤΟ REUTERS
ΦΩΤΟ REUTERS

– Μεγάλη επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής για την αναζήτηση υπόπτων που σχετίζονται με την πολύνεκρη επίθεση στο Παρίσι, τον Νοέμβριο του 2015
– Άνδρες άνοιξαν πυρ εναντίον αστυνομικών στο νότιο προάστιο Forest των Βρυξελλών
– 20 περιπολικά έχουν αποκλείσει την περιοχή και έχει διακοπεί η κυκλοφορία στο δρόμο, όπου βρίσκεται το σπίτι
– Δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας
– Δείτε ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ και ΒΙΝΤΕΟ
 

Πυροβολισμοί σημειώθηκαν σε σπίτι στο νότιο προάστιο Forest των Βρυξελλών, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τρεις αστυνομικοί.  

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης πρόκειται για επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής σχετικά με υπόπτους που εμπλέκονται στην πολύνεκρη επίθεση στο Παρίσι, τον Νοέμβριο του 2015. Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση από την αστυνομία.

Οι δύο άνδρες δραπέτευσαν από τις στέγες των διπλανών σπιτιών, ενώ ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι άφησαν τα όπλα τους στο κελάρι του σπιτιού τους.

Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν πως η περιοχή έχει αποκλειστεί από 20 περιπολικά και βαν της Αντιτρομοκρατικής, ενώ στο σημείο βρίσκεται σε ασθενοφόρο που παρέχει τις πρώτες βοήθειες στους δύο αστυνομικούς.

ΦΩΤΟ REUTERS

 

 

 

Μέχρι σήμερα, έχουν συλληφθεί στο Βέλγιο 11 άνδρες για την επίθεση ισλαμιστών στο Παρίσι στις 13 Νοεμβρίου 2015, όταν 130 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και εκατοντάδες τραυματίστηκαν. Οκτώ από τους έντεκα εξακολουθούν να είναι υπό κράτηση.

Πρώτος καταζητούμενος παραμένει ο Σαλάχ Αμπντεσλάμ και ο φίλος του Μοχάμεντ Αμπρινί, οι οποίοι γεννήθηκαν στις Βρυξέλλες.

ΠΗΓΕΣ: LE SOIR, BUSINESS INDSIDER, BBC

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε