Τετάρτη, 1 Μαΐ
21oC Αθήνα

Θρίλερ στο Νεπάλ: Φωτιά ξέσπασε σε αεροσκάφος λίγο μετά την απογείωσή του – Το βίντεο

Θρίλερ στο Νεπάλ: Φωτιά ξέσπασε σε αεροσκάφος λίγο μετά την απογείωσή του – Το βίντεο

Ένα αεροπορικό θρίλερ εκτυλίχθηκε σήμερα (24.4.2023) στο Νεπάλ, καθώς σήμανε συναγερμός στο Κατμαντού έπειτα από την αναφορά για εκδήλωση φωτιάς σε αεροσκάφος λίγα λεπτά μετά την απογείωσή του από το αεροδρόμιο της πρωτεύουσας της χώρας.

Το αεροσκάφος φέρεται να έπιασε φωτιά στον αέρα λίγο μετά την απογείωσή του από το αεροδρόμιο της πρωτεύουσας του Νεπάλ. Το αεροπλάνο είχε προορισμό το Ντουμπάι.

Περαστικός από δρόμο της πρωτεύουσας τους Νεπάλ είδε το αεροπλάνο στον αέρα, αντιλήφθηκε κάτι σαν φλόγα στην άτρακτο και κατέγραψε τις εικόνες σε βίντεο.

Οι πιλότοι ενημέρωσαν αμέσως το αεροδρόμιο του Κατμαντού και οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ότι ετοιμάστηκαν να κάνουν αναγκαστική προσγείωση. Τελικά οι συναγερμός έληξε γρήγορα.

Ο υπουργός Τουρισμού του Νεπάλ όμως, ανακοίνωσε πριν από λίγο ότι ο συναγερμός έληξε και πως το αεροπλάνο συνεχίζει κανονικά το ταξίδι του προς το Ντουμπάι.

Το αεροπλάνο ανήκει στην εταιρία χαμηλού κόστους Fly Dubai. Σύμφωνα με πληροφορίες μέσων ενημέρωσης στο Νεπάλ, οι επιβάτες της πτήσης FZ 576 της Fly Dubai είναι 162.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις