Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Θρίλερ στον αέρα για Τζένιφερ Άνιστον και Κόρτνεϊ Κοξ! Video

Τζένιφερ Άνιστον Κόρτνεϊ Κοξ
Φωτογραφία αρχείου EPA

Το ταξίδι στο Μεξικό για τα 50 γενέθλια της Τζένιφερ Άνιστον εξελίχθηκε σε… περιπέτεια. Η ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός μαζί με την κολλητή της Κόρτνεϊ Κοξ κι άλλες φίλες τους είχαν το αεροπλάνο που τις μετέφερε να κάνει αναγκαστική προσγείωση.

Αυτό το ταξίδι θα το θυμούνται για… μια ζωή η Τζένιφερ Άνιστον, η κολλητή της και συμπρωταγωνίστριά της στη σειρά Friends, Κόρτνεϊ Κοξ κι άλλες φίλες τους. Ένα ταξίδι στο Μεξικό για τα 50α γενέθλια της Άνιστον που πέρασε από… 40 κύματα.

Ήταν στις 11 Φεβρουαρίου όταν η Τζένιφερ Άνιστον συμπλήρωσε τα 50 της χρόνια και το γιόρτασε με ένα λαμπερό πάρτι στη Νέα Υόρκη. Αλλά ήθελε να συνεχίσει τους εορτασμούς κι αποφάσισε να πάρει με το προσωπικό της τζετ μερικές φίλες της, μεταξύ τους η καλύτερη φίλη της Κόρτνεϊ Κοξ, για να περάσουν λίγες μέρες στο Μεξικό.

Και ενώ είχαν μπει στο τζετ της Άνιστον για να απογειωθούν με προορισμό το Κάμπο Σαν Λούκας του Μεξικού, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως περίμεναν. Η απογείωση από το αεροδρόμιο LAX του Λος Άντζελες έκρυβε εκπλήξεις. Κατά τη διάρκεια της απογείωσης το αεροπλάνο… έχασε έναν τροχό!

Plane to attempt to land with landing gear failure

BREAKING: An airplane is set to make an emergency landing at Ontario International Airport due to failure with its landing gear. WHAT WE KNOW: http://bit.ly/2V1ryWG

Gepostet von Fox 11 Los Angeles am Freitag, 15. Februar 2019

Αν και το αεροσκάφος είχε μπει στον εναέριο χώρο του Μεξικού, ο κυβερνήτης του αεροσκάφους έκρινε ότι δεν θα ήταν ασφαλές να προσγειωθεί. Κι έτσι, έκανε… στροφή και επέστρεψε στο Οντάριο της Καλιφόρνια. Μόνο που απαιτήθηκε να κάνει… κύκλους επί τρεις ώρες προκειμένου να κάψει τα καύσιμα.

Και οι 12 επιβαίνοντες, μεταξύ των οποίων η Τζένιφερ Άνιστον, η Κόρτνεϊ Κοξ, η σεναριογράφος Μόλι Κίμελ και η ηθοποιός Αμάντα Άνκα, ήταν καλά στην υγεία τους και δεν έπαθαν το παραμικρό. Όταν το αεροπλάνο προσγειώθηκε με ασφάλεια, πήραν άλλο για να συνεχίσουν το ταξίδι τους.

Με πληροφορίες από elle.com

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις