Σάββατο, 20 Απρ.
20oC Αθήνα

Θρίλερ με τον θάνατο ερευνητή UFO – «Κάποιος τον ήθελε νεκρό»

Θρίλερ με τον θάνατο ερευνητή UFO – «Κάποιος τον ήθελε νεκρό»

Ήταν τον περασμένο Οκτώβριο που ο ερευνητής UFO Max Spiers βρέθηκε νεκρός στην Πολωνία. Μυστήριο καλύπτει την έρευνα που καθυστερεί μυστηριωδώς.

Ο 39χρονος ερευνητής UFO και πατέρας δύο παιδιών Max Spiers βρέθηκε νεκρός αφού έβγαλε από μέσα του δύο λίτρα μαύρο αίμα. Η μητέρα του αναφέρει ότι έψαχνε σε “σκοτεινά μέρα” και εκτιμά ότι κάποιος τον ήθελε νεκρό.

Η έρευνα για τον μυστηριώδη θάνατό του σε ταξίδι στην Πολωνία αναβλήθηκε ξανά, εντείνοντας τις εικασίες. Ο 39χρονος βρέθηκε νεκρός από φιλικό του πρόσωπο κατά τη διάρκεια ταξιδιού στην Πολωνία.

Οι έρευνες για τον θάνατό του ξεκίνησαν τον Δεκέμβριο του 2006. Στο δικαστήριο έγινε γνωστό ότι έκανε εμετό δύο λίτρα μαύρου αίματος πριν πεθάνει. Ανακοινώθηκε πως η ακροαματική διαδικασία αναβάλλεται ξανά χωρίς εξήγηση.

Ο 39χρονος είχε γίνει γνωστός στον σκιώδη κόσμο των θεωριών συνωμοσίας και φέρεται να είχε κάνει πολλούς εχθρούς στις έρευνές του. Λίγο πριν τον θάνατό του διερευνούσε τις ζωές προσωπικοτήτων στην πολιτική, τον επιχειρηματικό κόσμο και την ψυχαγωγία.

Καθυστερούν οι έρευνες για τον θάνατο του ερευνητή UFO

“Νομίζω ότι ο Max έσκαβε σε σκοτεινά μέρη και κάποιος τον ήθελε νεκρό”, δηλώνει η 63χρονη μητέρα του Vanessa Bates. Οι αρχές στην Πολωνία αρχικά κατέληξαν στο συμπέρασμα πως ο θάνατός του οφειλόταν σε φυσικά αίτια.

Αφού η σορός του επαναπατρίστηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο, γιατροί σε νοσοκομείο της Margate δεν ήταν σε θέση να προσδιορίσουν την αιτία θανάτου του. Η αστυνομία του Κεντ στη συνέχεια ξεκίνησε έρευνα με την πολωνική αστυνομία για τον θάνατό του.

Ο Max είχε ταξιδέψει στην Πολωνία για να μιλήσει σε συνέδριο μετά από διακοπές που έκανε με φιλικό του πρόσωπο στην Κύπρο. “Όταν γύρισαν, ο Max αρρώστησε και ένιωθε αδυναμία. Την επόμενη μέρα έκανε εμετό δύο λίτρα μαύρου αίματος. Η φίλη του κάλεσε τον γιατρό που προσπάθησε να τον επαναφέρει στη ζωή πριν τελικά κηρυχθεί νεκρός”, τόνισε ο αξιωματικός των ερευνών.

Η μητέρα του ελπίζει ότι η έρευνα θα ρίξει φως στον μυστηριώδη θάνατό του. “Πέρασε καιρός αλλά είμαι ανακουφισμένη που τελικά υπάρχει σωστή έρευνα”.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις