Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Θρήνος για τη Λουίζ! Πέθανε 5 μήνες μετά τον τοκετό!

Θρήνος για τη Λουίζ! Πέθανε 5 μήνες μετά τον τοκετό!

Συντετριμμένοι συγγενείς και φίλοι της 29χρονης Louise Winstanley που πέθανε 5 μήνες μετά τον τοκετό.

Η 29χρονη Louise Winstanley από το Λίβερπουλ ανακάλυψε ότι είχε λευχαιμία ενώ ήταν 8 μηνών έγκυος. Η κόρούλα της Harlow γεννήθηκε με καισαρική και έδωσε γενναία μάχη από τότε με τον κακρίνο που επηρεάζει το αίμα. Όταν ενημερώθηκαν για την κατάσταση της υγείας της, ο αρραβωνιαστικός της Peter Doran και η οικογένειά της αποφάσισαν να γεννήσει πρόωρα ώστε να μπορέσει να υποβληθεί σε χημειοθεραπεία.

“Όταν φτάσαμε στο Μάντσεστερ τον Ιανουάριο, οι γιατροί παρακολουθούσαν την καρδιά της Louise και αποφάσισαν να σταματήσουν τη θεραπεία και να βγάλουν το μωρό με καισαρική. Η Harlow γεννήθηκε πρόωρα στις 4 Ιανουαρίου και μπήκε στη μονάδα εντατική θεραπείας αλλά τώρα είναι μαζί μας, μόνο που της λείπει η μητέρα της”, τόνισε ο αδερφός της πρόωρα χαμένης 29χρονης Gavin.

H Louise πήρε δόσεις ισχυρού φαρμάκου και γύρισε στο σπίτι, περνώντας δύο μήνες με τη νεογέννητη κορούλα της και τον 2χρονο γιο της Jaxon. Μετά εισήχθη στο νοσοκομείο για μεταμόσχευση βλαστικών κυττάρων αλλά υπέστη μόλυνση που προκάλεσε προβλήματα στα νεφρά και το ήπαρ. Πέθανε την Κυριακή 14 Μαΐου μετά από αιμορραγία στον εγκέφαλο.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε