Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Την έκλεψε μωρό και βρήκε τους γονείς της στα 18 – Δεν θέλει να την κλείσουν φυλακή

Την έκλεψε μωρό και βρήκε τους γονείς της στα 18 – Δεν θέλει να την κλείσουν φυλακή

Ήταν στα 18 της χρόνια που η Kamiyah Mobley ανακάλυψε ότι η γυναίκα που γνώριζε για μητέρα της την είχε κλέψει όταν ήταν νεογέννητο.

Ζούσε για 18 χρόνια ως Alexis Manigo έχοντας για μητέρα την Gloria Williams. Στα 19 της χρόνια έχει συγχωρήσει την Gloria Williams που τη χώρισε από την οικογένειά της και ελπίζει ότι δεν θα φυλακιστεί για πολύ καιρό.

“Είμαι σίγουρη πως θα υπάρξει ποινή φυλάκισης αλλά ελπίζω όχι για πολύ καιρό. Νομίζω ότι θα πρέπει να είναι επιεικείς. Δεν είναι σαν να με πήρε και να με βασάνισε όλη μου τη ζωή. Με φρόντιζε πολύ καλά”, δήλωσε στην Dailymail.

Στο μεταξύ η Kamiyah χτίζει τη σχέση με τους βιολογικούς της γονείς Shanara Mobley και τον Craig Aiken.

Η κατάσταση δημιουργεί προβλήματα με τη μητέρα της λόγω της στάσης της απέναντι στην Gloria Williams. “Ήταν πιο δύσκολο για τη βιολογική μου μητέρα να το αντιμετωπίσει. Προσπαθούμε για τη σχέση μας. Δεν μου αρέσει να ορίσω ποια είναι η μητέρα μου. Σέβομαι και τις δύο πλευρές. Δεν θέλω να διαλέξω πλευρά”.

Έτσι αποκαλύφθηκε η αλήθεια

Οι λεπτομέρειες για την ταυτότητά της άρχισαν να ξετυλίγονται αφού υπέβαλε αίτηση για δουλειά σε εστιατόριο και ζήτησε από τη μητέρα της τον αριθμό κοινωνικής ασφάλισης.

Η 52χρονη Williams εργαζόταν ως νοσοκόμα και άρπαξε τη Mobley από νοσοκομείο του Jacksonville στις 10 Ιουλίου 1998. Ήταν μόλις μιας μέρας.

Οι αρχές συνέλαβαν τη Williams και κατηγορήθηκε για απαγωγή τον περασμένο Ιανουάριο. Βρίσκεται αντιμέτωπη ακόμα και με ισόβια αν καταδικαστεί.

Πηγή: Nydailynews

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις