Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Η τοξική σχέση την έσπρωξε στην αυτοκτονία – Κρεμάστηκε στο δωμάτιό της

Η τοξική σχέση την έσπρωξε στην αυτοκτονία – Κρεμάστηκε στο δωμάτιό της

Μια τοξική σχέση φαίνεται πως έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην αυτοκτονία την 28χρονη Natalie Lewis-Hoyle.

Ο πατέρας της και μέλος της Βουλής των Κοινοτήτων Sir Lindsay Hoyle αποκάλυψε στο δικαστήριο πως ένα τηλεφώνημα που δέχτηκε η Natalie μπορεί να επηρέασε την κατάστασή της.

Ένα μήνα πριν βάλει τέλος στη ζωή της στο σπίτι της στο Essex, τον περασμένο Δεκέμβριο, είχε δεχτεί επίθεση. Έκανε όμως σχέδια με την οικογένειά της για τη νέα χρονιά και τίποτα δεν έδειχνε πως σχεδίαζε να βάλει τέλος στη ζωή της.

Με δάκρυα στα μάτια οι γονείς της μίλησαν για μια γυναίκα γεμάτη ζωή, ευγενική και γενναιόδωρη. Η μητέρα της Miriam Lewis και πρώην σύντροφος του Sir Lindsay Hoyle είπε ότι βίωνε ένα ψυχολογικό μαρτύριο. Αλλά ανυπομονούσε για τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Η τοξική σχέση και το μοιραίο τηλεφώνημα

Πάλευε με μια τοξική σχέση που τελείωνε και μια επίθεση που είχε αναφέρει στην αστυνομία ένα μήνα πριν από τον θάνατό της. Τη μοιραία νύχτα ήταν έξω και έπινε πριν τη βρει κρεμασμένη η μητέρα της στο δωμάτιό της το πρωινό της 15ης Δεκεμβρίου 2017.

Είχε καταναλώσει τέτοια ποσότητα αλκοόλ που βρέθηκε ότι ήταν πάνω από το διπλάσιο από το επιτρεπτό όριο οδήγησης.

“Ήταν μια τοξική σχέση. Ξέρω ότι υπάρχει έλλειψη στοιχείων. Όταν κάποιος σε υποβάλει σε ψυχολογικό μαρτύριο δεν έχεις μελανιές και μαύρα μάτια. Δεν είναι κάτι που μπορώ να βγάλω από το μυαλό μου. Γνωρίζουμε ότι υπήρξε μια αντίδραση σε αυτό το τηλεφώνημα. Ότι κάτι συνέβη μετά από αυτό. Δεν ξέρω που μας οδηγεί η ανάμειξη τρίων. Γνωρίζουμε ότι υπήρξε συμμετοχή τρίων με αυτό το τηλεφώνημα”.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις