Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Του ζήτησε διαζύγιο, την έσφαξε και αυτοπυρπολήθηκε

Του ζήτησε διαζύγιο, την έσφαξε και αυτοπυρπολήθηκε

Ο γάμος του James Barnes και της Amy περνούσε κρίση. Όταν του ζήτησε διαζύγιο γράφτηκε η αρχή του τέλους.

Ο James τη μαχαίρωσε μέχρι θανάτου ενώ κοιμόταν και αυτοπυρπολήθηκε. Αγωνιζόταν να αντιμετωπίσει τον επικείμενο χωρισμό τους μετά από τρία χρόνια γάμου.

Τη μαχαίρωσε με κουζινομάχαιρο στον λαιμό ενώ είχε κοιμηθεί μετά την εφημερίδα της στο νοσοκομείο. Μετά το άγριο έγκλημα πήρε το αυτοκίνητο και πήγε μέχρι το μπανγκαλόου των γονιών του.

Εκεί αυτοπυροπολήθηκε γύρω στα μεσάνυχτα στις 25 Σεπτεμβρίου. Στο δικαστήριο έγινε γνωστό πως η Amy είχε πρόσφατα ζητήσει διαζύγιο από τον σύζυγό της. Πήγαιναν μαζί σε σύμβουλο γάμου.

Οι αρχές βρήκαν ένα ημερολόγιο κοντά στο πτώμα του James. Ανέφερε λεπτομερώς τα συζυγικά τους προβλήματα.

Διπλή τραγωδία

“Τη σκότωσε ο άντρας της. Του είχε πει πρόσφατα ότι ήθελε διαζύγιο. Λίγες ώρες μετά τη δολοφονία της, αυτοπυρπολήθηκε”.

Το πτώμα της Amy ανακάλυψε η μητέρα και η αδερφή της στο σπίτι τους στο Μπέρμιγχαμ. Δεν είχε αμυντικά τραύματα καθώς ο James της επιτέθηκε ενώ κοιμόταν.

Λίγες ώρες νωρίτερα ο James είχε ανεβάσει στο facebook μια φωτογραφία από τη μέρα του γάμου τους.

“Η Amy ήταν ένα φανταστικό, αστείο, όμορφο και συμπονετικό κορίτσι. Η αλήθεια είναι ότι ήταν ένα πολύτιμο δώρο σε τόσους πολλούς ανθρώπους. Την αγαπούσαμε πολλοί όλοι” δήλωσε η μητέρα της.

Οι συνάδελφοί της την περιέγραψαν ως τον πιο στοργικό άνθρωπο. Μιλούσε στη δουλειά για το πόσο πολύ αγαπούσε τον άντρα της.

Μια μέρα πριν από την τραγωδία ένας φίλος του James είπε ότι είχαν προβλήματα στη σχέση τους και περνούσαν μια δύσκολη περίοδο.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις