Κόσμος

Τουρκία: Ο Χακάν Φιντάν θέλει να στείλει βοήθεια για τη φωτιά στην Αττική «στο πλαίσιο της καλής γειτονίας»

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, Χακάν Φιντάν, πρότεινε να βοηθήσει η χώρα στην αντιμετώπιση της φωτιάς στην Αττική.

 «Στο πλαίσιο της καλής γειτονίας» ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, Χακάν Φιντάν, πρότεινε να προσφέρει η Τουρκία βοήθεια στην Ελλάδα για την αντιμετώπιση της φωτιάς στην Αττική.

Την πληροφορία μετέδωσε το τουρκικό κρατικό δίκτυο TRT σε ανταπόκρισή του από την Αθήνα, επικαλούμενο διπλωματικές πηγές.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
«Πόλεμος» Ερντογάν – Νετανιάχου και στη μέση η Κύπρος: Εάν απειληθούν τα δικαιώματα  της Τουρκίας στην Ανατολική Μεσόγειο, η απάντηση μας θα είναι πολύ σαφής και πολύ σκληρή
Νετανιάχου: «Ο αντισημίτης τύραννος Ερντογάν, είναι ο τελευταίος που μπορεί να κάνει κηρύγματα περί ηθικής στο κράτος του Ισραήλ»
Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν
WSJ: Το δίδαγμα της αρχαίας Αθήνας για τις υπερδυνάμεις του σήμερα και η επίκαιρη προειδοποίηση του Θουκυδίδη 2.400 χρόνια μετά
«Οι ισχυροί κάνουν ό,τι μπορούν και οι αδύναμοι υποφέρουν ό,τι πρέπει» - Η ιστορική φράση από τον διάλογο των Αθηναίων με τους Μηλίους το 416 π.Χ.
Πόλεμος στην Ουκρανία