Κόσμος

Τουσκ: Το Ευρωκοινοβούλιο να είναι ανοιχτό σε μακρά παράταση του Brexit

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο θα πρέπει να είναι ανοικτό σε μια μακρά παράταση του Brexit, δήλωσε σήμερα ο επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, λέγοντας στους βουλευτές ότι δεν θα πρέπει να αγνοήσουν τους Βρετανούς που θέλουν η χώρα τους να παραμείνει στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

«Δεν μπορούμε να προδώσουμε τα έξι εκατομμύρια ανθρώπους που υπέγραψαν την αίτηση για την ανάκληση του Άρθρου 50, το ένα εκατομμύριο ανθρώπους που έκαναν πορεία υπέρ ενός δημοψηφίσματος, ή την αυξανόμενη πλειονότητα ανθρώπων που θέλουν να παραμείνουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση», δήλωσε ο Ντόναλντ Τουσκ.

Σε tweet που αναρτήθηκε μετά τη σύντομη ομιλία του, πρόσθεσε ότι το κοινοβούλιο θα πρέπει να είναι ανοικτό σε μια μακρά παράταση, εάν η Βρετανία επιθυμεί να ξανασκεφθεί τη στρατηγική της.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ντόναλντ Τραμπ: Νέα εικόνα μέσω ΑΙ που είναι αγκαλιά με τον Ιησού Χριστό – «Μπορεί να μην αρέσει στους τρελούς της Ριζοσπαστικής Αριστεράς»
Αγκαλιασμένο με τον Ιησού Χριστό δείχνει τον πρόεδρο των ΗΠΑ η νέα εικόνα που αναδημοσίευσε, μετά από εκείνη που έφερε μεγάλο σάλο ακόμη και σε υποστηρικτές του
Η φωτογραφία που αναδημοσίευσε ο Ντόναλντ Τραμπ
Κυβερνοκατασκοπεία με ρωσική υπογραφή: Μαζικές παραβιάσεις email σε Ουκρανία και χώρες του ΝΑΤΟ, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα
Στην Ελλάδα, οι χάκερς απέκτησαν πρόσβαση σε 27 λογαριασμούς του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, μεταξύ των οποίων και στρατιωτικών ακολούθων
hacker