Κόσμος

Τους έκαναν περιτομή για να είναι καλύτεροι στο… σεξ!

Τους έστησαν ενέδρα, στους έγδυσαν και υπέβαλαν σε περιτομή! Συνέβη στην Κένυα μετά από... καταγγελίες των συζύγων τους πως μετά την επέμβαση θα ήταν καλύτεροι στο σεξ!

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη στην δυτική Κένυα την περασμένη Παρασκευή. Εκεί, 12 άνδρες αναγκάστηκαν να κάνουν περιτομή παρά τη θέλησή τους!

Οι 12 άνδρες από τις κοινότητες Luo, Turkana, Iteso και Luhyia, αναγκάστηκαν να υποβληθούν σε περιτομή μετά την αποκάλυψη των συζύγων τους, πως δεν είχαν υποβληθεί στην επέμβαση.

Αρκετές γυναίκες από την πόλη Moi’s Bridge της δυτικής Κένυας, δήλωσαν χαρούμενες για ό,τι έγινε, γιατί θα τους έκανε πιο καθαρούς αλλά και καλύτερους εραστές!

Πλήθος τραγουδούσε τραγούδια για την περιτομή καθώς συγκέντρωνε τους 12 άνδρες για να τους μεταφέρουν σε ιατρικό κέντρο της περιοχής, όπου τους έκαναν την περιτομή!

Μια από τις συζύγους τους, η Anne Njeri, είπε πως είναι χαρούμενη για ό,τι έγινε, καθώς οι άνδρες χωρίς περιτομή είναι βρώμικοι και δεν αποδίδουν καλά στο κρεββάτι! «Είμαστε σίγουρες ότι τώρα οι γυναίκες τους θα απολαύσουν το γάμο τους», πρόσθεσε.

ΠΗΓΗ: Daily Mail

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Παρέμβαση εισαγγελέα για τους σουηδούς “πορνοστάρ” που έκαναν δημόσια σεξ…

Του πήρε τη… μπουκιά από το στόμα ένας γιγάντιος ροφός! (VIDEO)

Γιατί η περιτομή βοηθά στη μείωση των κινδύνων από το AIDS

Η περιτομή στον άνδρα επηρεάζει το σεξ;

Τα μυστικά της περιτομής

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο υπουργός Εργασίας της Γαλλίας υπέρ της βερμούδας στο γραφείο εν μέσω καύσωνα: «Αν είναι καλοραμμένη, κανένα πρόβλημα»
«Εγώ φοράω κοστούμι και γραβάτα γιατί αυτό είναι το dress code ενός υπουργού» δήλωσε ο Ζαν-Πιερ Φαραντού - Τι ισχύει με τη βερμούδα στα γραφεία στη Γαλλία
Αστυνομία Γαλλία
Η βίλα Σέρτοσα του Μπερλουσκόνι στη Σαρδηνία πουλήθηκε στη βασιλική οικογένεια Αλ Θάνι του Κατάρ για 350 εκατ. ευρώ
Πρόκειται για έπαυλη στην οποία ο «Καβαλιέρε» φιλοξένησε από τον Βαλντιμίρ Πούτιν μέχρι τον Βρετανό Τόνι Μπλερ και τον Ισπανό πρώην πρωθυπουργό Θαπατέρο αλλά και τα διαβόητα «μπούνγκα -μπούνκα» πάρτι
Η βίλα του Σίλβιο Μπερλουσκόνι στη Σαρδηνία
Απίστευτες εικόνες από τον καύσωνα στην Ευρώπη: Η Γαλλία «βράζει» στους 44,3°C – Σε κόκκινο συναγερμό η Βρετανία, δύο έφηβοι πνίγηκαν στο Βέλγιο
Αναβολή των εξετάσεων για το μπακαλορεά για 10.000 υποψηφίους στη Γαλλία, κλειστά σχολεία στην Αγγλία, δωρεάν χρήση πισινών σε ανοιχτούς χώρους στο Άμστερνταμ στην Ολλανδία - «Όταν μας χτυπάει ο ήλιος, θέλουμε να πεθάνουμε»
Μαδρίτη καύσωνας
5