Σάββατο, 4 Μαΐ
17oC Αθήνα

Τραμπ για το Boeing στο Ιράν: “Καμία περίπτωση να ήταν μηχανική βλάβη”! video

Τραμπ

Κι ενώ το Πεντάγωνο λέει ανοιχτά πως η συντριβή του αεροσκάφους στο Ιράν έγινε από αντιαεροπορικό πυραυλικό σύστημα, ο Τραμπ ξεκαθαρίζει πως δεν πιστεύει στα περί μηχανικής βλάβης.

Σχεδόν… ταυτόχρονα με την αποκάλυψη του Newsweek -που επικαλείται το Αμερικανικό Πεντάγωνο- για τα αίτια της συντριβής του μοιραίου Boeing στο Ιράν, ο Ντόναλντ Τραμπ εμφανίζεται ξεκάθαρος.

Στην… γραμμή του ρεπορτάζ, ο Αμερικανός Πρόεδρος τόνισε απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους πως είναι καχύποπτος σχετικά με το κατά πόσο το αεροσκάφος συνετρίβη λόγω μηχανικής βλάβης.

Click4more: Σοκ στο Ιράν! “Πύραυλος κατέρριψε κατά λάθος το μοιραίο Boeing”!

“Κάποιοι λένε πως ήταν μηχανική βλάβη. Προσωπικά θεωρώ ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση. Νιώθω πως κάτι πολύ κακό συνέβη”, τόνισε χαρακτηριστικά, συμπληρώνοντας πως κάποιος έκανε λάθος.

Ξεκαθάρισε, πάντως, πως τα πολεμικά συστήματα των ΗΠΑ δεν έχουν καμία εμπλοκή, αφήνοντας να εννοηθεί πως η ευθύνη βαραίνει το Ιράν, που εκείνη την ώρα εξαπέλυε πυραύλους εναντίον αμερικανικών βάσεων στο γειτονικό Ιράκ, ως αντίποινα για την εξόντωση του Σουλεϊμανί από τις ΗΠΑ.

Στις ίδιες δηλώσεις, ανακοίνωσε πως ετοιμάζονται νέες κυρώσεις στο Ιράν, ενώ επιτέθηκε εκ νέου στην Νάνσι Πελόζι…

Δείτε όσα είπε ο Ντόναλντ Τραμπ

 

 

Φωτογραφίες αρχείου: Reuters.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις