Κόσμος

Δεν μιλιούνται Μελάνια – Ιβάνκα: Η κακομαθημένη πριγκίπισσα και η “κακιά” μητριά

Η αλήθεια είναι ότι έχει "χυθεί" πολύ μελάνι για την σχέση της Μελάνια Τραμπ με την Ιβάνκα Τραμπ. Νέο δημοσίευμα έρχεται να βάλει "φωτιά" στον Λευκό Οίκο και να αποκαλύψει αυτό που συζητούσαν... τα πηγαδάκια της Ουάσινγκτον! Μελάνια και Ιβάνκα δεν ανταλλάζουν κουβέντα. 

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σύμφωνα με το περιοδικό Vanity Fair η Μελάνια έχει εκνευριστεί με την μεγάλη κόρη του άντρα της Ντόναλντ Τραμπ, γιατί όπως λέει το παίζει Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, επειδή εκείνη ζει ακόμα στη Νέα Υόρκη με τον γιο της Μπάρον.

Αυτά είναι τα 5 σημεία που δείχνουν ότι κάτι δεν πάει καλά με τους Τραμπ [vid]

Και μπορεί ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου να αρνείται ότι οι δυο γυναίκες του Τραμπ έχουν κόντρα, ωστόσο το ρεπορτάζ του περιοδικού κάνει λόγο για τσακωμούς και εντάσεις από την στιγμή που η Ιβάνκα έγινε σύμβουλος του πατέρα της.

Βέβαια, δεν είναι πρώτη φορά που τα ΜΜΕ χιολιάζουν την σχέση των δυο γυναικών, μιας και είναι πολλές φορές που η γλώσσα του σώματος έχει αποκαλύψει την κακή σχέση ανάμεσα στην αγαπημένη κορούλα του Τραμπ και την μητριά της.

Μελάνια Τραμπ και Ιβάνκα Τραμπ: Εντυπωσιακές! Από μακριά και αγαπημένες [pics, vid]

Και πως να μην έχουν κόντρα αφού ο Τραμπ αφήνει στο σκοτάδι την Μελάνια ενώ αναδεικνύει την κόρη του, μιας και δεν πάει πουθενά χωρίς να είναι εκείνη στο πλευρίο του.

Αυτά βλέπει, η Μελάνια Τραμπ και πως να τα προσπεράσει και να συμπαθήσει την Ιβάνκα…  

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Flydubai: Αποκαλύψεις για τον Ομανό συγκυβερνήτη – Σχεδίαζε επίθεση αυτοκτονίας στα πρότυπα της 11ης Σεπτεμβρίου
Είχε πραγματοποιήσει δύο προηγούμενες πτήσεις προς το Τελ Αβίβ για να μελετήσει τη διαδρομή και το αεροδρόμιο Μπεν Γκουριόν, σύμφωνα με τις εισαγγελικές αρχές των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων
Flydubai: Αποκαλύψεις για τον Ομανό συγκυβερνήτη – Σχεδίαζε επίθεση αυτοκτονίας στα πρότυπα της 11ης Σεπτεμβρίου
Δηλητηριώδης απάντηση Μεντβέντεφ σε Μερτς μετά την αποδοκιμασία της παρουσίας Σρέντερ στα γενέθλια του Πούτιν: «Κανείς δεν θα πάει ούτε στην κηδεία του»
Ο πρώην πρόεδρος της Ρωσίας εξαπέλυσε βαρείς χαρακτηρισμούς κατά του Γερμανού καγκελαρίου - «Απόγονος συνεργατών του Χίτλερ»
Φρίντριχ Μερτς και Ντμίτρι Μεντβέντεφ