Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

Μελάνια Τραμπ και Ιβάνκα Τραμπ: Εντυπωσιακές! Από μακριά και αγαπημένες [pics, vid]

Μελάνια Τραμπ και Ιβάνκα Τραμπ: Εντυπωσιακές! Από μακριά και αγαπημένες [pics, vid]

Σήμερα (08.03.2017) είναι η Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας και η Μελάνια Τραμπ διοργάνωσε ένα δείπνο μόνο για… γυναίκες στον Λευκό Οίκο. Καλεσμένη ήταν και η κόρη του Ντόναλντ Τραμπ, Ιβάνκα, η οποία έκατσε σε διαφορετικό τραπέζι από την μητριά της, φουντώνοντας τις φήμες που τις θέλουν να έχουν κόντρα!

Η Ιβάνκα Τραμπ για την περίσταση επέλεξε ένα μοβ midi φόρεμα ενώ τα μαλλιά της ήταν κάτω και ίσια. Μπήκε μέσα στην στολισμένη με λουλούδια αίθουσα, χαμογελαστή, και χαιρέτησε τις περίπου 50 γυναίκες μία – μία. 

Κάθισε στο τραπέζι της και τότε ακούστηκε από τα μεγάφωνα ότι έμπαινε η Μελάνια Τραμπ. Η πρώτη κυρία των ΗΠΑ έλαμπε μέσα στο μαύρο – σχεδόν ίδιο με της Ιβάνκα – midi φόρεμα! Όλες οι κυρίες σηκώθηκαν όρθιες και χειροκρότησαν τη Μελάνια ενώ όπως βλέπετε στο βίντεο, η Ιβάνκα σηκώθηκε σχεδόν τελευταία και… με το ζόρι. 

Η Μελάνια μπαίνοντας μέσα έκανε ένα νεύμα (ξινίλας) στην Ιβάνκα με εκείνη να χειροκροτάει δείχνοντας ενοχλημένη! Η Μελάνια κατευθύνθηκε στο βήμα για να βγάλει την ομιλία της πριν κάτσει με τις καλεσμένες της – σε άλλο τραπέζι από την Ιβάνκα – διώχνοντας τις κάμερες από την αίθουσα. 

Πρόκειται για το πρώτο event που διοργανώνει η Μελάνια και είναι μόνη της χωρίς τον Ντόναλντ Τραμπ στον Λευκό Οίκο ενώ οι δυο γυναίκες της ζωής του Τραμπ αυτή τη φορά στυλιστικά ήλθαν ισόπαλες. Και οι δυο ήταν λαμπερές και chic ενώ τα φορέματα τους ήταν σχεδόν ίδια. 

*ΦΩΤΟ ΑΠΟ REUTERS

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε