Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Τραμπ: Μπόρις, προσευχόμαστε για σένα

Ο Ντόναλντ Τραμπ και ο Μπόρις Τζόνσον δεν μοιάζουν απλά στο… σουλούπι και τις πολιτικές (και οι δυο υποτίμησαν τον κορονοϊό), αλλά είναι και φίλοι.

Τώρα που ο Μπόρις Τζόνσον περνά δύσκολες στιγμές και εδώ και σχεδόν 12 ώρες έχει μπει στην Εντατική καθώς τα συμπτώματα του κορονοϊού δεν έλεγαν να υποχωρήσουν, ο Ντόναλντ Τραμπ δεν θα μπορούσε παρά να του στείλει ευχές για περαστικά.

Click4more Νέες αποκαλύψεις για την υγεία του Μπόρις Τζόνσον – Πως έφτασε στην Εντατική

Για δεύτερη μέρα, ο Ντόναλντ Τραμπ έκανε αναφορά στον Μπόρις Τζόνσον κατά την καθημερινή ενημέρωση στον Λευκό Οίκο για τον κορονοϊό. Δεν έκρυψε πως λυπήθηκε όταν έμαθε ότι ο πρωθυπουργός της Βρετανίας μπήκε στην Εντατική.

Click4more «Βροχή» τα περαστικά στον Μπόρις Τζόνσον

«Θέλω να στείλω τις καλύτερες ευχές μου σε έναν πολύ καλό μου φίλο, έναν φίλο του έθνους μας, τον πρωθυπουργό Μπόρις Τζόνσον. Λυπηθήκαμε πολύ στο άκουσμα της είδησης ότι μεταφέρθηκε στη μονάδα εντατικής θεραπείας το απόγευμα», δήλωσε ο Αμερικανός πρόεδρος.

«Όλοι οι Αμερικάνοι προσεύχονται για την ανάρρωσή του. Είναι ένας πραγματικά καλός φίλος. Είναι πραγματικά κάτι πολύ ιδιαίτερο – δυνατός, αποφασιστικός, δεν τα παρατάει, δεν παραδίδεται», συμπλήρωσε ο Ντόναλντ Τραμπ.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις