Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Τραμπ: Ο μόνος Πρόεδρος που δεν περίμενε την σύζυγο του [vids]

Τραμπ: Ο μόνος Πρόεδρος που δεν περίμενε την σύζυγο του [vids]

Ο Ντόναλντ Τραμπ είναι ο μόνος Πρόεδρος των ΗΠΑ που δεν περίμενε την σύζυγο του Μελάνια κατά την είσοδο τους στον Λευκό Οίκο. Αυτή η κίνηση του σχολιάστηκε πολύ ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που μιλάνε για “σύννεφα” στην σχέση τους. Δείτε παρακάτω τι έκαναν οι προηγούμενοι Πρόεδροι.

Το γεγονός ότι ο Ντόναλντ Τραμπ είναι λίγο… αγενής είναι γνωστό. Όμως το ότι δεν περίμενε την σύζυγο του και κατευθύνθηκε μόνος του προς τον Λευκό Οίκο έκαναν πολλούς να τον χαρακτηρίσουν άξεστο ενώ δεν είναι και λίγοι όσοι λένε ότι περνάει κρίση η σχέση του με την Μελάνια.

Επίσης, το ότι παίρνει τη θέση του Μπαράκ Ομπάμα, ο οποίος ξεχώρισε για την “ιπποτική συμπεριφορά” στην γυναίκα του Μισέλ κάνει τη ζωή του νέου Προέδρου των ΗΠΑ ακόμη πιο δύσκολη.

Ωστόσο, ο Τραμπ ήταν ο μόνος Πρόεδρος που δεν περίμενε την σύζυγο του για να μπει στον Λευκό Οίκο. Σύμφωνα με την Daily Mail, αυτή η κίνηση του ήταν που προκάλεσε την αντίδραση της Μισέλ Ομπάμα (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ) και όχι το δώρο της Μελάνια που όλοι πίστευαν. 

Γυρνώντας στο 2008 όταν ορκίστηκε Πρόεδρος των ΗΠΑ ο Μπαράκ Ομπάμα, η υποδοχή στον Λευκό Οίκο ήταν πιο… ρομαντική. Ο Τζορτζ Μπους και η σύζυγός του Λάουρα, υποδέχτηκαν τον Μπαράκ, ο οποίος περίμενε την Μισέλ να φτάσει δίπλα του και μάλιστα της έδωσε προτεραιότητα, προκειμένου να συναντήσει εκείνη πρώτη το τέως ζευγάρι του Λευκού Οίκου. 

Πηγαίνοντας ακόμη πιο πίσω, το 2001 ο Τζορτζ Μπους ορκίζεται Πρόεδρος των ΗΠΑ και φτάνει μαζί με την σύζυγο του στον Λευκό Οίκο που τους υποδέχεται ο Μπιλ και η Χίλαρι Κλίντον.

Το 1993 συναντάμε, ίσως, τον πιο “ιππότη” Πρόεδρο των ΗΠΑ, ο οποίος δεν είναι άλλος από τον Μπιλ Κλίντον. Ο Μπιλ δεν έδωσε προτεραιότητα μόνο στην Χίλαρι αλλά πρώτη ανέβηκε τα σκαλιά του Λευκού Οίκου η κόρη του Τσέλσι.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε