Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Το δώρο της Μελάνια Τραμπ στη Μισέλ Ομπάμα [pics]

Το δώρο της Μελάνια Τραμπ στη Μισέλ Ομπάμα [pics]

Ο Μπαράκ και η Μισέλ Ομπάμα υποδέχτηκαν σήμερα το πρωί στον Λευκό Οίκο τον Ντόναλντ και τη Μελάνια Τραμπ, λίγες ώρες πριν από την ορκωμοσία του νέου προέδρου των ΗΠΑ στα σκαλιά του Καπιτωλίου.

Ο Ομπάμα και ο Τραμπ αντάλλαξαν χειραψία στο κατώφλι του προεδρικού μεγάρουο. Η Μελάνια με τη Μισέλ αντάλλαξαν ασπασμούς και η μέλλουσα πρώτη κυρία έδωσε στην οικοδέσποινα ένα δώρο, ένα αρκετά μεγάλο κουτί από το πασίγνωστο κατάστημα Tiffany & Co της Νέας Υόρκης.

Το δώρο της Μελάνια προκάλεσε αμηχανία, καθώς ήταν μια χειρονομία εκτός πρωτοκόλλου και για αυτόν τον λόγο δεν υπήρχε κανείς για να πάρει το κουτί από τα χέρια της Μισέλ Ομπάμα. Οι δύο πεζοναύτες που φρουρούν την είσοδο οφείλουν να παραμείνουν στη θέση τους και δεν μπορούσαν να βοηθήσουν την πρώτη κυρία. Παρενέβη έτσι ο Μπαράκ Ομπάμα, που πήρε το κουτί και το μετέφερε στο χολ, μέσα στον Λευκό Οίκο.

Σύμφωνα με το επίσημο πρόγραμμα, το ζεύγος Τραμπ και το ζεύγος Ομπάμα θα πάρουν το τσάι τους σε ένα από τα σαλόνια του Λευκού Οίκου και κατόπιν θα αναχωρήσουν για το Καπιτώλιο, για την ορκωμοσία του 45ου προέδρου.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε