Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

Τραμπ: Οι Δημοκρατικοί θέλουν να ακυρώσουν εκατομμύρια ψήφους

Τραμπ

Η ιστορική απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων να παραπέμψουν τον Ντόναλντ Τραμπ σε δίκη στη Γερουσία με το ερώτημα της καθαίρεσης, δεν θα μπορούσε να μείνει αναπάντητη. Η αντίδραση του Αμερικανού προέδρου ήρθε από το Μίσιγκαν.

Ενώ η Βουλή των Αντιπροσώπων αποφάσιζε, ο Ντόναλντ Τραμπ βρισκόταν στο Μίσιγκαν για μια ακόμα προεκλογική ομιλία. Κι εκεί επιτέθηκε στους Δημοκρατικούς, επανέλαβε ότι είναι «αθώος» και ο καλύτερος πρόεδρος.

Η συγκέντρωση Τραμπ στο Μίσιγκαν είχε προγραμματιστεί από την ομάδα του να γίνει ταυτόχρονα με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας στη Βουλή των Αντιπροσώπων για την παραπομπή του στη δικαιοσύνη…

Click4more Ντόναλντ Τραμπ, ο τρίτος! Παραπέμπεται σε δίκη για καθαίρεση

Στην ομιλία του Τραμπ στο Μπατλ Κρικ στο Μίσιγκαν βρέθηκαν εκατοντάδες υποστηρικτές του Αμερικανού προέδρου. Τοπικά ΜΜΕ μετέδωσαν πλάνα με μεγάλες ουρές από ανθρώπους που έμπαιναν στο κλειστό γήπεδο όπου ήταν προγραμματισμένο να μιλήσει ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος. Πολλοί εξ αυτών περίμεναν ώρες, παρά το τσουχτερό κρύο.

Τραμπ

Τραμπ: Το μίσος της ριζοσπαστικής αριστεράς

Ο Ντόναλντ Τραμπ μίλησε για «μίσος» της «ριζοσπαστικής αριστεράς» στη Βουλή των Αντιπροσώπων και διαβεβαίωσε ότι δεν έκανε «τίποτε» το αξιόμεμπτο, θυμίζοντας παράλληλα πως έχει «τρομερή υποστήριξη» στις τάξεις των ψηφοφόρων των Ρεπουμπλικάνων.

Click4more Δεν… βιάζεται για τη δίκη Τραμπ η Πελόζι

Κατήγγειλε, για άλλη μια φορά, ότι οι Δημοκρατικοί προσπαθούν να ακυρώσουν το αποτέλεσμα των εκλογών του 2016. «Προσπαθούν να ακυρώσουν τα ψηφοδέλτια δεκάδων εκατομμυρίων πατριωτών Αμερικανών», επέμεινε ο πρόεδρος απευθυνόμενος στο θορυβώδες πλήθος των οπαδών του στο Μπατλ Κρικ του Μίσιγκαν.

«Ενώ εμείς δημιουργούμε θέσεις απασχόλησης και μαχόμαστε για το Μίσιγκαν, η ριζοσπαστική αριστερά στο Κογκρέσο κατατρύχεται από τον φθόνο, το μίσος και την οργή, βλέπετε τι γίνεται», πέταξε ο Τραμπ.

Επέμεινε ακόμη πως «δεν κάναμε τίποτε» αξιόμεμπτο, ενώ οι υποστηρικτές του τον αποθέωναν με κάθε ευκαιρία.

«Δεν νιώθω σαν να με παραπέμπουν σε δίκη», είπε. «Δεν κάναμε τίποτα κακό κι έχουμε τρομερή υποστήριξη στο Ρεπουμπλικανικό κόμμα» πρόσθεσε στην ομιλία του.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις