Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Τραμπ σαν να λέμε… Thanos! Προεκλογικό βίντεο σκέτος τραγέλαφος [video]

Τραμπ σαν να λέμε… Thanos! Προεκλογικό βίντεο σκέτος τραγέλαφος [video]

Δεν σταματά να μας εκπλήσσει ο Τραμπ με το τι μπορεί να χρησιμοποιήσει για να προβληθεί και να παρουσιάσει τον εαυτό του ως… ότι καλύτερο έχει συμβεί στον πλανήτη.

Αυτή τη φορά το επιτελείο του Τραμπ ήταν αυτό που δημοσίευσε ένα βίντεο τραγελαφικό, που δείχνει τον Αμερικανό πρόεδρο ως… Thanos !

Ο Thanos είναι ο υπερκακός της Marvel, μια πανίσχυρη οντότητα στις ταινίες των Avengers, ο οποίος στο “Infinity War” με ένα “χτύπημα” των δαχτύλων αφανίζει την μισή ζωή στο σύμπαν.

Βέβαια αυτά φαίνεται πως ήταν ασήμαντες λεπτομέρειες για τους εμπνευστές του βίντεο, οι οποίοι έβαλαν το κεφάλι του Τραμπ σε αυτό του Thanos, ο οποίος με μια του κίνηση… αφανίζει την Νάνσι Πελόζι και τους Δημοκρατικούς που διεξάγουν την έρευνα εναντίον του!

Μάλιστα τη συγκεκριμένη σκηνή ο Thanos λέει “είμαι αναπόφευκτος”. Αξίζει να σημειωθεί πως πρόκειται για τη σκηνή που ο Thanos νομίζει πως έχει το “μαγικό” γάντι και πως μπορεί να αφανίσει το μισό σύμπαν, ωστόσο δεν ισχύει και έχει στο χέρι του ένα ψεύτικο, αφού το αληθινό το έχει κλέψει ο Iron Man και αμέσως σκοτώνει τον Thanos.

Ψιλά γράμματα αυτά θα πει κάποιος για τον Τραμπ…

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις