Τετάρτη, 24 Απρ.
18oC Αθήνα

Τραμπ: Συστήθηκε με την… υδρόγειο σφαίρα στα 70 του!

Τραμπ
Φωτογραφία: Reuters

Πλανητάρχης είπατε; Να το… ξανασκεφτούμε! Ο Ντόναλντ Τραμπ μας έδωσε το… μυαλό στο χέρι με την ατάκα του σε συνέντευξη Τύπου στην Ιαπωνία.

Είναι χειμαρρώδης κι έχει κάνει τους επικοινωνιολόγους του να… τραβούν τα μαλλιά τους αμέτρητες φορές. Ο λόγος για τον Ντόναλντ Τραμπ που έριξε… ρουκέτα (σ.σ. ευτυχώς μεταφορικά) σε συνέντευξη Τύπου στην Ιαπωνία.

Ο αμερικανός πρόεδρος πραγματοποιεί την πρώτη του περιοδεία στην Ασία, μετά την εκλογή του.

Ήδη από την δεύτερη μέρα παραμονής του στην Ιαπωνία, κατάφερε να προκαλέσει αντιδράσεις επειδή… παρά τάϊσε τα ψάρια στο παλάτι Ακασάκα (σ.σ. αν και για να είμαστε δίκαιοι στην προκειμένη περίπτωση δεν έφταιγε εκείνος).

Για αυτό που είπε στη συνέντευξη Τύπου, ωστόσο, δεν υπάρχει… μοιρασιά στις ευθύνες!

Ο αμερικανός πρόεδρος απαντούσε ερωτήσεις μαζί με τον Ιάπωνα πρωθυπουργό, Σίνζο Άμπε, ωστόσο κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί το τι θα επακολουθούσε!

Τραμπ

Τραμπ

Κι εκεί τόνισε πως οι σχέσεις του με τον Άμπε δεν ξεκίνησαν με τον καλύτερο τρόπο. “Δεν είχα ποτέ πολιτικό αξίωμα και τώρα να’ μαι. Δεν είχα πολύ εμπειρία”.

Όλα καλά μέχρι εδώ. Η… συνέχεια είναι που έκανε τον… Πλανητάρχη να βρεθεί ξανά στο επίκεντρο της κριτικής. “Όταν κέρδισα (σ.σ. τις εκλογές) όλοι με έπαιρναν τηλέφωνο από ολόκληρο τον κόσμο. Δεν ήξερα ότι υπήρχαν τόσες πολλές χώρες”!

Δείτε το βίντεο

Διαλύουν τον Τραμπ στο Twitter!

Όπως εύκολα φαντάζεται κανείς, στον μικρόκοσμο του Twitter έγινε ένας μικρός χαμός!

Η καλλιτέχνις – θρύλος, Cher, έγραψε:”Οκ ο Τραμπ είναι περισσότερο γ@μημ@να ηλίθιος από όσο πίστευα“!

https://twitter.com/cher/status/927691089665863680

Ένας άλλος χρήστης αναρωτήθηκε αν η Miss South Carolina από τον διαγωνισμό ομορφιάς Miss Teen USA, του 2007 είναι… χαμένο παιδί του Τραμπ! Κι αυτό διότι σε εκείνο τον διαγωνισμό, η νεαρή κοπέλα είχε ερωτηθεί γιατί το 1/5 των αμερικανών δεν μπορεί να δείξει στον χάρτη πού βρίσκονται οι ΗΠΑ! Η απάντησή της είχε γίνει viral, καθώς ήταν ολίγον… ασαφής, ενώ κατάφερε με κάποιο τρόπο να μπλέξει και το Ιράκ!

Ένας ακόμη χρήστης του Twitter είχε μια… εύλογη απορία: “Διοργάνωνε τα καλλιστεία Μις Κόσμος για 20 χρόνια. Από πού πίστευε ότι έρχονταν όλες αυτές οι διαγωνιζόμενες;”.

Επίσης, ένας πολιτικός από την Ινδία δήλωσε ότι… συμπονεί τις ΗΠΑ, προφανώς για τον πρόεδρό τους!

Από γεωγραφία… μηδέν!

Πηγή: rt.com
Φωτογραφίες: Reuters

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις