Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Τρόμος για 136 επιβάτες ενός Boeing 737! Ξέφυγε από τον διάδρομο προσγείωσης και κατέληξε στο ποτάμι!

Τρόμος για 136 επιβάτες ενός Boeing 737! Ξέφυγε από τον διάδρομο προσγείωσης και κατέληξε στο ποτάμι!
photo Reuters

Η τρελή κούρσα του Boeing 737 που έπεσε στο ποταμό Σεντ Τζονς της Φλόριντα.
Καλά στην υγεία του οι 136 επιβάτες του αεροσκάφους. Δυο ελαφρά τραυματίες.
Προσπάθειες να περιοριστεί η διαρροή καυσίμων στον ποταμό.
Η πτήση προερχόταν από το αμερικανικό στρατιωτικό αεροδρόμιο στον κόλπο Γκουαντάναμο της Κούβας.

Ένα αεροσκάφος Boeing 737 με 136 επιβαίνοντες ξέφυγε αργά το βράδυ της Παρασκευής από τον διάδρομο προσγείωσης κοντά στο Τζάκσονβιλ της Φλόριντα και κατέληξε στον ποταμό Σεντ Τζονς. Ευτυχώς από την τρελή κούρσα του Boeing 737 δεν υπήρχαν θύματα όπως ανακοίνωσε εκπρόσωπος του στρατιωτικού αεροδρομίου του Τζάκσονβιλ.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ αν και δεν υπάρχουν αναφορές για θύματα, το τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο WOKV-TV μετέδωσε ότι τουλάχιστον δύο άνθρωποι υπέστησαν ελαφρά τραύματα και ότι το αεροπλάνο τύπου Boeing 737 προσπαθούσε να προσγειωθεί εν μέσω σφοδρής βροχόπτωσης.

photo Reuters

Η πτήση προερχόταν από το αμερικανικό στρατιωτικό αεροδρόμιο στον κόλπο Γκουαντάναμο της Κούβας και κατέληξε στον ποταμό, που βρίσκεται στο τέλος του διαδρόμου προσγείωσης, περίπου στις 21:40 τοπική ώρα, επεσήμανε ο εκπρόσωπος του αεροδρομίου.

Ο δήμαρχος του Τζάκσονβιλ Λένι Κάρι ενημέρωσε μέσω twitter πως όλοι οι επιβαίνοντες είναι ζωντανοί και πως καταβάλλονται προσπάθειες ώστε να περιοριστεί η διαρροή καυσίμων στον ποταμό και να μην καταστραφεί το οικοσύστημα.

Ακόμη ο κ. Κάρι επεσήμανε πως επικοινώνησε μαζί του ο πρόεδρος Τραμπ και του πρόσφερε την άμεση βοήθειά του.

«Το αεροπλάνο δεν έχει βυθιστεί. Όλοι οι επιβαίνοντες είναι ζωντανοί», ανακοίνωσε και το γραφείο του σερίφη του Τζάκσονβιλ. Η ανάρτηση του σερίφη στο Twitter συνοδευόταν από δύο φωτογραφίες που δείχνουν το αεροπλάνο Boeing 737, που φέρει το λογότυπο της εταιρείας Miami Air International, να βρίσκεται σε αβαθή νερά αλώβητο.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις