Κόσμος

Τρόμος σε σχολείο! Νεαροί ξεκίνησαν καυγά με μαχαίρι, 12 τραυματίες [pics]

Ο καυγάς ανάμεσα σε δυο αγόρια λίγο έλειψε να μετατραπεί σε τραγωδία. Σκηνές τρόμου και πανικού σε σχολείο στη Ρωσία.

Η επιστροφή των μαθητών στο σχολείο μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων ήταν άκρως επεισοδιακή. Όλα έγιναν το πρωί της Δευτέρας (15.01.2018) σε σχολείο στην πόλη Περμ, στη Ρωσία.

Και όλα έγιναν γιατί δυο αγόρια αποφάσισαν να τσακωθούν. Και έβγαλαν μαχαίρια. Αποτέλεσμα; 12 τραυματίες, οι δυο εκ των οποίων σοβαρά!

russia
Φωτογραφία Reuters

Οι “μασκοφόροι” ήταν… μαθητές

Ήταν 08:19 το πρωί όταν έγιναν όλα. Αρχικά, οι πληροφορίες ανέφεραν πως δυο μασκοφόροι εισέβαλαν στο σχολείο και τραυμάτισαν μια δασκάλα και μαθητές.

Γρήγορα, όμως ήρθαν στο φως νέες πληροφορίες. Δεν υπήρξε εισβολή μασκοφόρων. Όλα έγιναν σε καυγά ανάμεσα σε δυο μαθητές όπου βγήκαν μαχαίρια.

russia
Φωτογραφία Reuters

Κι εδώ υπάρχουν “θολά” σημεία. Υπάρχουν αναφορές πως ένα 16χρονο αγόρι μαζί με έναν φίλο του αποφάσισαν να επιτεθούν σε συμμαθητές τους μετά από προσβολές στα social media. Σύμφωνα με άλλους μαθητές, κάτι πήγε στραβά όταν έγινε ένα post στο οποίο αναφερόταν “Χρόνια Πολλά σκύλοι” και αυτό αναστάτωσε τον 16χρονο.

Οι δυο σοβαρά τραυματίες

Δεν έχει διευκρινιστεί πως ο καυγάς δυο αγοριών προκάλεσε τον τραυματισμό 11 μαθητών και μιας δασκάλας.

Σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας, η δασκάλα και ένας μαθητής είναι σε σοβαρή κατάσταση. Ο μαθητής είναι 16 ετών. Και οι δυο φέρουν σοβαρά τραύματα στο λαιμό και υποβάλλονται σε εγχείρηση.

Φωτογραφίες από το σημείο όπου έγινε ο καυγάς, με αίματα στο πάτωμα, κάνουν ήδη το γύρο του διαδικτύου.

russia russia russia

Πηγή: rt.com

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η «ακτινογραφία» του σχεδίου ειρήνης που παρουσίασε ο Πούτιν στην Αλάσκα και η αλλαγή στάσης του Τραμπ
Το βράδυ της Δευτέρας η συνάντηση Τραμπ με Ζελένσκι στις ΗΠΑ - Τι ζητά ο Ρώσος πρόεδρος για να σταματήσει τον πόλεμο και σε ποια ζητήματα δεν αλλάζει στάση ο Ουκρανός ομόλογός του
Ντόναλντ Τραμπ / Βλαντιμίρ Πούτιν 2
WSJ: Ο Τραμπ ανακοίνωσε στην Ευρώπη πως ο Πούτιν αποδέχθηκε την παρουσία δυτικών στρατευμάτων στην Ουκρανία
Το Κίεβο επιδιώκει εδώ και καιρό αμερικανικές εγγυήσεις ασφαλείας ως ασπίδα απέναντι σε μελλοντική επιθετικότητα από τη Ρωσία, στο πλαίσιο οποιασδήποτε ειρηνευτικής συμφωνίας
Sputnik 9