Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Τρόμος στην Βιρτζίνια μετά από 4 γυναικοκτονίες – Έρευνες για τον δολοφόνο με το καροτσάκι σούπερ μάρκετ

Τρόμος στην Βιρτζίνια μετά από 4 γυναικοκτονίες – Έρευνες για τον δολοφόνο με το καροτσάκι σούπερ μάρκετ

Τρόμος επικρατεί στη Βιρτζίνια των ΗΠΑ μετά από τέσσερις γυναικοκτονίες και αποδίδονται στον δολοφόνο με το καροτσάκι σούπερ μάρκετ. Αμερικανικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι έχει προσαχθεί και κρατείται ένας 35χρονος, ενώ οι Αρχές κάνουν έρευνες για τυχόν επιπλέον θύματα.

Οι τέσσερις γυναίκες βρέθηκαν νεκρές στην κομητεία Fairfax δύο στις 23 Νοεμβρίου και δύο στις 7 Δεκεμβρίου. Οι Αρχές θεωρούν ότι οι γυναίκες δολοφονήθηκαν από κατά συρροή δολοφόνο, στον οποίον η αστυνομία έδωσε το προσωνύμιο «ο δολοφόνος του καροτσιού σούπερ μάρκετ» (“shopping cart killer”). Σύμφωνα με τις Αρχές, ο ύποπτος γνώριζε τα θύματά του μέσω εφαρμογής για ραντεβού, τις συναντούσε, τις σκότωνε και χρησιμοποιούσε καρότσι του σούπερ μάρκετ για να μεταφέρει τα πτώματά τους.

Για την υπόθεση έχει προσαχθεί και κρατείται – όπως μεταδίδουν αμερικανικά ΜΜΕ – ο 35χρονος Άντονι Ρόμπινσον, ενώ οι Αρχές κάνουν έρευνες για τυχόν επιπλέον θύματα. 

Σημειώνεται ότι η τελευταία γυναίκα που βρέθηκε δολοφονημένη δεν έχει ακόμα ταυτοποιηθεί, όμως σε δηλώσεις που έκανε η μητέρα της στα αμερικανικά ΜΜΕ, εξέφρασε τη βεβαιότητα πως πρόκειται για την κόρη της, καθώς αναγνώρισε το τατουάζ της.

Όπως είπε η μητέρα της, η κόρη της εξαφανίστηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο, αφού μπήκε σε λεωφορείο στην Ουάσινγκτον. Ήταν πέντε μηνών έγκυος. Περιέγραψε πως όλους αυτούς τους μήνες καλούσε σε όλα τα νοσοκομεία, ενώ τσέκαρε τα πτώματα στα νεκροτομεία, αναζητώντας την κόρη της, η οποία αφήνει πίσω επίσης έναν γιο 7 ετών και αυτιστικό.

Η έρευνα για την υπόθεση βρίσκεται σε εξέλιξη.

Δείτε βίντεο:

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις