Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Τρόμος στον αέρα! Γέμισε καπνό η καμπίνα – Ούρλιαζαν οι επιβάτες [vid]

Τρόμος στον αέρα! Γέμισε καπνό η καμπίνα – Ούρλιαζαν οι επιβάτες [vid]

Απίστευτη αναστάτωση επικράτησε σε πτήση, με τους επιβάτες να ουρλιάζουν και να λένε την προσευχή τους όταν γέμισε καπνό η καμπίνα.

Στο τρομακτικό βίντεο φαίνονται οι επιβάτες να ουρλιάζουν και να λένε προσευχές ενώ η καμπίνα έχει γεμίσει καπνό από τη φωτιά στον κινητήρα μετά την απογείωση του αεροπλάνου από τη Νιγηρία.

Τα πλάνα που κατέγραψαν αποτυπώνουν τον απόλυτο πανικό που επικρατούσε μέσα στην πτήση που μετέφερε 53 επιβάτες, συμπεριλαμβανομένου ενός μωρού 7 μηνών. Ενώ ο καπνός γέμιζε την καμπίνα, οι μάσκες οξυγόνου άρχισαν να πέφτουν, με το πλήρωμα να τους ενημερώνουν να καλύψουν τα στόματα και τις μύτες τους με τις βρεγμένες πετσέτες που τους έδωσαν.

Η Oriakwu Okwesilieze που κατέγραψε το βίντεο τόνισε πως το αεροπλάνο της Aero Contractors άρχισε να βγάζει καπνούς 20 λεπτά μετά την απογείωση για το δρομολόγιο Port Harcourt – Λάγος.

“Γλίτωσα τον θάνατο. Ακόμα τρέμω. Δεν θα ξεχάσω εύκολα αυτή την εμπειρία. Πάνω από 30 λεπτά κάναμε την προσευχή μας καθώς η πτήση ήταν γεμάτη καπνό. Σκεφτόμασταν ότι μόλις απογειωθήκαμε και θα πεθάνουμε. Ο καπνός ήταν τόσο πυκνός που δεν μπορούσαμε να δούμε. Ο πιλότος μας είπε ότι πρέπει να ηρεμήσουμε. Το μόνο που σκεφτόμουν ήταν η οικογένειά μου. Όχι, δεν θα πεθάνω σήμερα. Προσευχήθηκα και είπα ό,τι μπορούσα να σκεφτώ από τη Βίβλο. Είμαι απλά ευγνώμων που είμαι ζωντανή”.

Μετά από 35 λεπτά οι πιλότοι προσγείωσαν με ασφάλεια το αεροπλάνο, με την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας της Νιγηρίας και την αεροπορική εταιρεία να διερευνούν το περιστατικό.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε