Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Τζο Μπάιντεν: «Έσπασε» μιλώντας για τον γιο του που «έφυγε» στα 46 του (video)

Τζο Μπάιντεν
Φωτογραφία από: YouTube

Είναι η στιγμή που ο νικητής των αμερικανικών εκλογών, Τζο Μπάιντεν, συγκινείται ενώ συζητά ζωντανά με μια νοσηλεύτρια, η οποία του φέρνει στο μυαλό τις στιγμές που πέρασε δίπλα στον γιο του, Μπο Μπάιντεν, όταν εκείνος νοσηλευόταν στην εντατική, πριν τελικά χάσει την ζωή του σε ηλικία 46 ετών.

Ο Τζο Μπάιντεν συνομιλούσε με μια νοσηλεύτρια ΜΕΘ, η οποία εξιστορούσε βουρκωμένη τις συνθήκες εργασίας που βιώνει τους τελευταίους μήνες, εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού.

Η γυναίκα αποκαλύπτει πως το προσωπικό του νοσοκομείου στο οποίο εργάζεται δεν έχει καν τον απαραίτητο εξοπλισμό, αλλά και το ότι η ίδια δεν έχει κάνει τεστ κορονοϊού.

Η συζήτηση ήταν μεταξύ του Τζο Μπάιντεν και εργαζόμενους στον τομέα της υγείας και έγινε πριν λίγες ημέρες στο Ντέλαγουερ.

Click4more: Βαριεστημένη και χωρίς μάσκα η Μελάνια Τραμπ στην… υποδοχή του χριστουγεννιάτικου δέντρου (pics, vid)

“Αυτή τη στιγμή, οι μολύνσεις από κορονοϊό κατακλύουν τη χώρα. Τα νοσοκομεία μας, σας το λέω, “υπερχειλίζουν” με ασθενείς κορονοϊού και δεν είμαστε προετοιμασμένοι. Δεν έχουμε αρκετούς πόρους για να διατηρήσουμε την ασφάλεια των ασθενών και των εργαζομένων μας”, είπε η Turner. “Οι νοσοκόμες είναι εξαιρετικά αγχωμένες. Βλέπουμε μια ραγδαία μείωση στις διαθέσιμες κλίνες και ο αντίκτυπος της πανδημίας είναι καθηλωτικός. Εγώ η ίδια κράτησα τα χέρια ετοιμοθάνατων ασθενών, κλαίγοντας για τις οικογένειές τους που δεν μπορούσαν να τους δουν”, είπε συγκλονισμένη η γυναίκα.

Με αφορμή την συγκινητική κατάθεση ψυχής της νοσηλεύτριας, ο εκλεγμένος Πρόεδρος των ΗΠΑ τόνισε πως πέρασε αρκετό χρόνο στις ΜΕΘ, την περίοδο που ο γιος του “μάχονταν” με τον καρκίνο.

“Με συγκινήσατε”, της είπε, λίγο αφότου η γυναίκα απολογήθηκε επειδή είχε συγκινηθεί…

Δείτε το βίντεο με τον Τζο Μπάιντεν

Με πληροφορίες από: Daily Mail.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις