Κόσμος

Βαρσοβία: Ριψοκίνδυνος αλεξιπτωτιστής κάνει άλμα από το ψηλότερο κτίριο της ΕΕ και το βίντεο κόβει την ανάσα

Το άλμα έκανε ο Πολωνός BASE jumper γνωστός για τέτοιου είδους αποστολές
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ένας ατρόμητος αλεξιπτωτιστής έκανε άλμα από τα 230 μέτρα από τον ουρανοξύστη Varso Tower στη Βαρσοβία, το ψηλότερο κτίριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης και το βίντεο που δημοσίευσε κόβει την ανάσα.

Το άλμα που εκτέλεσε ο Πολωνός BASE jumper γνωστός ως @e.xtremalny, έγινε λίγο μετά το επίσημο άνοιγμα του παρατηρητηρίου του πύργου και έτσι  σηματοδότησε το πρώτο καταγεγραμμένο άλμα από την κορυφή του. Από το βίντεο του αλεξιπτωτιστή φαίνεται η θέα ολόκληρης της πόλης και το θέαμα είναι πραγματικά εντυπωσιακό.

Στο βίντεο, που ανέβηκε στο instagram έχει χιλιάδες προβολές και σχόλια μέσα σε λίγες ώρες με τον ριψοκίνδυνο αθλητή να γράφει: «Το πρώτο άλμα μετά το άνοιγμα του παρατηρητηρίου, και είναι μόνο η αρχή!».

Το Varso Tower, ύψους 310 μέτρων εγκαινιάστηκε πρόσφατα ως το ψηλότερο κτίριο της Ε.Ε., ξεπερνώντας τον ουρανοξύστη The Shard στο Λονδίνο.

Η κορυφή του έχει παρατηρητήριο ανοιχτό για όποιο θέλει να το επισκεφτεί ο οποίος έχει πανοραμική θέα στην πολωνική πρωτεύουσα.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη JUST IN POLAND (@just.in.poland)

Πολλοί εντυπωσιασμένοι χρήστες στα social media τον χαρακτήρισαν «τολμηρό» και «αξιοθαύμαστο», ενώ άλλοι τρομαγμένοι μίλησαν για τους κινδύνους που έχει ένα άλμα από τόσο μεγάλο ύψος.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Μοτζτάμπα Χαμενεΐ δεν θα δώσει το παρών στις τελετές κηδείας του πατέρα του, Αλί Χαμενεΐ, για λόγους ασφαλείας
«Μου είπαν ότι θέλει να βγει έξω - Θέλει να συναντήσει κόσμο - Όμως, οι υπηρεσίες ασφαλείας δεν του επιτρέπουν να έρθει», ανέφερε ο Ελάχι, εκπρόσωπος του Μοτζτάμπα Χαμενεΐ
Μοτζτάμπα Χαμενεΐ και Αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ
Δίκη για τη δολοφονία της Μαλτέζας δημοσιογράφου Ντάφνε Καρουάνα Γκαλιζία: Επιχειρηματίας έδωσε 150.000 ευρώ για «συμβόλαιο θανάτου»
Η δημοσιογράφος έφερε στο φως υποθέσεις διαφθοράς με την εμπλοκή υψηλόβαθμων αξιωματούχων και συμμετείχε στην τεράστια έρευνα για τα «Panama Papers» - Σε κουτί παπουτσιών κάτω από το κάθισμα του αυτοκινήτου της η βόμβα
Γιόργκεν Φένεκ