Δευτέρα, 29 Απρ.
23oC Αθήνα

Βασίλισσα Ελισάβετ: Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ στο πλευρό της στο Μπαλμόραλ

Βασίλισσα Ελισάβετ: Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ στο πλευρό της στο Μπαλμόραλ
Φωτογραφία Αρχείου / Reuters

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ πηγαίνουν στη Σκωτία και στο Παλάτι του Μπαλμόραλ, σύμφωνα με το BBC, γιατί υπάρχουν έντονες ανησυχίες για την υγεία της βασίλισσας Ελισάβετ αφού το Παλάτι του Μπάκιγχαμ (8.9.2022) ανακοίνωσε νωρίτερα σήμερα ότι βρίσκεται υπό διαρκή παρακολούθηση.

Όπως μεταδίδει το BBC, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ ταξιδεύουν για το Παλάτι του Μπαλμόραλ, εκεί όπου βρίσκεται η βασίλισσα Ελισάβετ και τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας, εκτός της Κέιτ Μίντλετον.

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ, που πλέον ζουν στις ΗΠΑ, τις τελευταίες μέρες βρίσκεται στο Ηνωμένο Βασίλειο για διάφορες εκδηλώσεις που πρέπει να παραστούν ενώ έκαναν και ένα πέρασμα από τη Γερμανία για τους Αγώνες Invictus.

Είναι αξιοσημείωτο ότι το ζευγάρι μεταβαίνει στο Μπαλμόραλ, μετά τα όσα συνέβησαν μεταξύ των ίδιων και της βασιλικής οικογένειας, με αποτέλεσμα να αποχωρήσουν από αυτή και να ζήσουν στις ΗΠΑ, όταν έγινε δηλαδή το λεγόμενο «Megxit».

Λόγω αρκετών… διαφωνιών μεταξύ των μελών της βασιλικής οικογένειας και των κακών σχέσεων που είχαν ο Χάρι και η Μέγκαν με τους υπόλοιπους, οι δυο τους ανακοίνωσαν στις 8 Ιανουαρίου του 2020 πως θα αποχωρήσουν από το Παλάτι.

Από τότε, δεν εκπροσωπούν τη βασιλική οικογένεια, με πολλά από τα «άπλυτά» τους να βγαίνουν στη φόρα, για τις συζητήσεις που είχε ο Χάρι με τον αδερφό του, Γουίλιαμ, και τον πατέρα τους, Καρόλο, αλλά και τις σχέσεις της Μέγκαν με την Κέιτ και τη βασίλισσα Ελισάβετ.

Είχε ξεκινήσει και μεγάλη δικαστική διαμάχη με τα βρετανικά τάμπλοϊντς, για τις αποκαλύψεις που έκαναν εις βάρος της Μέγκαν Μαρκλ. Η συνέντευξη τους στην Όπρα Γουίνφρεϊ ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. 

Όμως, δύο χρόνια μετά, οι σχέσεις μεταξύ Πρίγκιπα Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ και του Παλατιού, φαίνεται ότι έχουν εξομαλυνθεί, αφού παραβρέθηκαν σε αρκετούς εορτασμούς για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της βασίλισσας Ελισάβετ, χωρίς να βρίσκονται στο πλευρό των υπόλοιπων μελών της οικογένειας.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις