Τετάρτη, 8 Μαΐ
25oC Αθήνα

Βλαντιμίρ Πούτιν: Φήμες ότι η Αλίνα Καμπάεβα είναι έγκυος στο τρίτο παιδί τους

Βλαντιμίρ Πούτιν: Φήμες ότι η Αλίνα Καμπάεβα είναι έγκυος στο τρίτο παιδί τους

Οι φήμες ότι η Αλίνα Καμπάεβα, η ερωμένη του προέδρου της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν, είναι έγκυος οργιάζουν στη Ρωσία και στα διεθνή μέσα με τον ίδιο να μην δηλώνει ιδιαίτερα χαρούμενος με την εξέλιξη αυτή.

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα «Sun», η οποία επικαλείται το ρωσικό ειδησεογραφικό μέσο «General SVR», ο Βλαντιμίρ Πούτιν έμαθε χθες Κυριακή (8.5.2022) ότι η Αλίνα Καμπάεβα είναι έγκυος στο τρίτο παιδί τους, καθώς είναι γνωστό πως έχουν δύο γιους.

Ωστόσο, το «General SVR» αναφέρει ότι όταν έμαθε ο Πούτιν ότι η 38χρονη χρυσή Ολυμπιονίκης κυοφορεί τον καρπό του έρωτά τους, δεν φάνηκε να χαίρεται και ιδιαίτερα με την προοπτική ότι θα γίνει ξανά πατέρας, διότι ήταν απορροφημένος και με τις προετοιμασίες της στρατιωτικής παρέλασης που έγινε σήμερα στη Ρωσία.

Το πρώτο παιδί του Πούτιν και της Καμπάεβα γεννήθηκε το 2015 στην κλινική Sant’Anna στην Ελβετία και το δεύτερο το 2019 στη Μόσχα. Όμως, το 2022, ο 69χρονος Πούτιν φαίνεται να μην είχε ιδέα περί εγκυμοσύνης της 38χρονης συντρόφου του, αφού αναφέρεται πως εξέφρασε την έκπληξή του για την εξέλιξη επειδή δεν την είχε υπολογίσει.

Υπενθυμίζεται, επίσης, ότι η Αλίνα Καμπάεβα φέρεται να βρίσκεται στη λίστα των κυρώσεων της ΕΕ αλλά και των ΗΠΑ, λόγω της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία και την προσπάθεια της Δύσης να επιβάλλει περιορισμούς στον Ρώσο πρόεδρο και το περιβάλλον του.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις