Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Βόρεια Κορέα: Ο άγνωστος γιος – διάδοχος του Κιμ Γιονγκ Ουν – Κανείς δεν τον έχει δει μέχρι σήμερα

Βόρεια Κορέα: Ο άγνωστος γιος – διάδοχος του Κιμ Γιονγκ Ουν – Κανείς δεν τον έχει δει μέχρι σήμερα

Κρυφά κρατάει τα χαρτιά του ο ΚΙμ Γιονγκ Ουν… Όχι μόνο όσον αφορά την πολιτική του αλλά και την προσωπική του ζωή! Ο Κιμ Γιονγκ Ουν έχει αποκτήσει τρία παιδιά με την σύζυγο του Ρι Σολ – Γιου.

Βέβαια, κανείς δεν έχει δει τα παιδιά του… ενώ το μόνο που γινόταν γνωστό ήταν η γέννηση και το φύλο τους. Όμως για το πρώτο του παιδί δεν έγινε ούτε το φύλο του γνωστό. Το παιδί γεννήθηκε το 2010, ένα χρόνο μετά τον γάμο του Κιμ Γιονγκ Ουν με την σύζυγο του.

Εφτά χρόνια μετά… το μεγάλο μυστικό του Κιμ Γιονγκ Ουν αποκαλύφθηκε! Το πρώτο του παιδί είναι αγόρι και αναμένεται να είναι και ο διάδοχος του Βορειοκορεάτη ηγέτη. Μάλιστα, δεν είναι και λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι το 7χρονο παιδί θα είναι ο συνεχιστής του “πολεμικού” έργου του.

Ο οικογενειάρχης Κιμ Γιον Ουν

Μετά τη γέννηση του πρώτου τους παιδιού, του γιου τους, το ζευγάρι απέκτησε ακόμα δυο παιδιά. Το 2013 ο Κιμ Γιονγκ Ουν έγινε μπαμπάς ενός κοριτσιού ενώ πριν από λίγες μέρες έγινε γνωστό ότι απέκτησε πριν από μήνες ακόμη ένα παιδάκι, το τρίτο για το ζευγάρι.

Ο Κιμ ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου, το 2009. Ένα χρόνο αργότερα, το ζευγάρι απέκτησε τον γιο του.

Το πρώην αστέρι του NBA, Ντένις Ρόντμαν, επισκέφτηκε την Βόρεια Κορέα το 2013. Ο μπασκετμπολίστας είναι ο μόνος που επιβεβαίωσε την ύπαρξη της κόρης που απέκτησε ο Κιμ και η σύζυγός του.Το κοριτσάκι  ονομάζεται “Ju-Ae”.

Ο Ρόντμαν είχε περιγράψει τότε τον Κιμ Γιονγκ Ουν ως “καλό πατέρα” που έχει μία “καλή οικογένεια”.

Σε αντίθεση με την προσωπική ζωή του πατέρα του, ο Κιμ κρατά επτασφράγιστο μυστικό ακόμη και την ημέρα της γέννησης και του γάμου του.

Σύμφωνα με πληροφορίες υπηρεσιών πληροφοριών, η “Πρώτη Κυρία” της Βόρειας Κορέας προέρχεται από μία οικογένεια απλών θνητών. Ο πατέρας της είναι ακαδημαϊκός και η μητέρα της γιατρός. 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις