Κόσμος

Βόρεια Μακεδονία: Άλλαξε η πινακίδα στο κτίριο της κυβέρνησης εν’όψει… Τσίπρα [pic]

Η επίσκεψη Τσίπρα φέρνει... αλλαγές Αντικαταστάθηκε η πινακίδα στο κτίριο της κυβέρνησης στα Σκόπια. Το αναλυτικό πρόγραμμα του πρωθυπουργού.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Πινακίδα με το νέο όνομα της χώρας, «Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας» τοποθετήθηκε απόψε στο κτίριο της κυβέρνησης της χώρας, στο κέντρο των Σκοπίων.

Η πινακίδα είναι σε τρεις γλώσσες, τη σλαβική, την αλβανική και την αγγλική και σε αυτήν αναγράφεται «Κυβέρνηση της Δημοκρατίας της Βόρειας Μακεδονίας».

voreia makedonia

Το πρόγραμμα του Τσίπρα

Ο Αλέξης Τσίπρας θα αφιχθεί στο διεθνές αεροδρόμιο των Σκοπίων στις 9:30. Στις 10:00 θα μεταβεί στο κτίριο της κυβέρνησης όπου θα πραγματοποιηθεί η τελετή επίσημης υποδοχής και στις 10:10 θα έχει συνάντηση με τον πρωθυπουργό της Βόρειας Μακεδονίας, Ζόραν Ζάεφ. Στις 10:55 πραγματοποιείται η Ολομέλεια Ανώτατου Συμβουλίου Συνεργασίας και θα ακολουθήσει στις 12:00 η υπογραφή διμερών συμφωνιών. Στις 12:30 οι κ.κ. Τσίπρας και Ζάεφ θα προχωρήσουν σε κοινές δηλώσεις προς τους εκπροσώπους του Τύπου.

Εν συνεχεία, στις 13:30 ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Βουλής της Βόρειας Μακεδονίας. Στις 16:30 ο κ. Τσίπρας θα συμμετέχει και θα απευθύνει χαιρετισμό στο επιχειρηματικό Φόρουμ Ελλάδας και Βόρειας Μακεδονίας, ενώ η επίσκεψη του πρωθυπουργού ολοκληρώνεται με το επίσημο δείπνο το οποίο έχει προγραμματιστεί για τις 18:30.
φωτογραφία: english.republika.mk

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Σερβία: Συνελήφθη κορυφαίος αξιωματικός της αστυνομίας – Οι καταγγελίες για κατάχρηση εξουσίας και η σύνδεση με τον Βούτσιτς
Πολιτικές αντιδράσεις προκαλεί στη Σερβία η σύλληψη του Μάρκο Κρίτσακ, ενός από τους ισχυρότερους αξιωματικούς της αστυνομίας, ο οποίος...
Πανηγυρισμοί στη Σερβία
Έρευνα για τρομοκρατία ξεκινάει η Ρωσία μετά την ουκρανική επίθεση σε βιομηχανική εγκατάσταση στο Νίζνι Νόβγκοροντ
Ουκρανικά μέσα ενημέρωσης ανακοίνωσαν νωρίτερα μια επίθεση εναντίον «του διυλιστηρίου πετρελαίου του Κστόβο», «ενός από τα πιο μεγάλα διυλιστήρια της Ρωσίας, που παράγει καύσιμα και λιπαντικά»
ρωσια ουκρανια
Ζώνες «πολέμου» Γαλλία και Γερμανία: Εκτός ελέγχου οι διαδηλώσεις με μολότοφ, λεηλασίες, τραυματισμούς και εκατοντάδες συλλήψεις
Κατά τη διάρκεια των συγκρούσεων στη Γαλλία, βόμβα μολότοφ έβαλε φωτιά στο πόδι αστυνομικού, με έναν διαδηλωτή να σπεύδει να τον βοηθήσει
γερμανια