Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Βρετανία: Ύποπτο όχημα στο Γουέστμινστερ κοντά στο γραφείο του Μπόρις Τζόνσον

Μπόρις Τζόνσον
Φωτογραφία Αρχείου / Reuters

Ένα ύποπτο όχημα στο Γουέστμινστερ, κοντά στο Κοινοβούλιο και το γραφείο του πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον, έχει γίνει στόχος ερευνών της Μητροπολιτικής Αστυνομίας της Βρετανίας, έχοντας κλείσει τους γύρω δρόμους ενώ υπάρχουν και αναφορές για κρότους.

Πιο συγκεκριμένα, ένας αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε στο Reuters ότι άκουσε έναν κρότο στην περιοχή, κάτι που η αστυνομία επιβεβαίωσε λίγο αργότερα, αναφέροντας ότι προχώρησε σε δύο ελεγχόμενες εκρήξεις στο όχημα.

«Η αστυνομία βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην περιοχή του Αββαείου του Γουέστμινστερ και αντιμετωπίζει ένα εν εξελίξει περιστατικό που αφορά ένα ύποπτο όχημα», ανέφερε η Μητροπολιτική Αστυνομία στο Twitter και προσθέτει πως «έχει αποκλειστεί η πρόσβαση σε δρόμους, ενώ οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης αντιμετωπίζουν το περιστατικό», ήταν η πρώτη ενημέρωση της αστυνομίας.

«Δύο ελεγχόμενες εκρήξεις πραγματοποιήθηκαν κοντά στο Αβαείο του Γουέστμινστερ. Το περιστατικό διακόπηκε περίπου στις 5 το απόγευμα. Οι δρόμοι άνοιξαν ξανά και ο κλοιός έχει αρθεί», ήταν η επόμενη ενημέρωση από τη Μητροπολιτική Αστυνομία.

Πολλοί χρήστες του Twitter, που έτυχε να βρίσκονται κοντά στο σημείο, ανέβασαν φωτογραφίες με αστυνομικούς να έχουν ανοίξει ένα μικρό μαύρο αυτοκίνητο και να το ερευνούν.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις