Τρίτη, 19 Μαρ.
16oC Αθήνα

Χάρι και Μέγκαν στην Όπρα: Τρικυμία στο Παλάτι ή όχι; Η Βασίλισσα δεν θα δει την συνέντευξη

Χάρι και Μέγκαν στην Όπρα: Τρικυμία στο Παλάτι ή όχι; Η Βασίλισσα δεν θα δει την συνέντευξη

Με κάθε τρόπο προσπαθεί το Παλάτι του Μπάκινγχαμ να υποβαθμίσει την αξία της συνέντευξης που θα προβληθεί απόψε, της πιο πολυσυζητημένης συνέντευξης των τελευταίων ημερών που παραχώρησαν ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ στην Όπρα.

Η συνέντευξη για την οποία μας έχουν προϊδεάσει από το CBS, θα επικεντρωθεί αποκλειστικά στα όσα έζησαν μέχρι να φύγουν από την Βρετανία και ειδικά η Μέγκαν Μαρκλ.

Click4More Μαρτύριο της σταγόνας για το Παλάτι η πολυσυζητημένη συνέντευξη Χάρι και Μέγκαν στην Όπρα (video)

Αυτή δεν είναι η μόνη τρικυμία που έχει ζήσει η Βασίλισσα Ελισάβετ στις άπειρες δεκαετίες της βασιλείας της. Και όπως λένε αυτοί που ξέρουν πρόσωπα και πράγματα δεν είναι κάτι πρωτόγνωρο οπότε ξέρει πως να το αντιμετωπίσει. 

Την δίωρη συνέντευξη η Βασίλισσα δεν θα την δει την ώρα της προβολής της. Θα την ενημερώσουν οι βοηθοί της οι οποίοι θα ξενυχτήσουν για να της πουν τι ειπώθηκε την ώρα που θα παίρνει το πρωινό της.

Λένε μάλιστα από το Παλάτι ότι οι Βρετανοί πολίτες έχουν πιο σημαντικά πράγματα να ασχοληθούν όπως το άνοιγμα των σχολείων την Δευτέρα, αλλά και το πως πηγαίνει η υγεία του Πρίγκιπα Φίλιππου.

«Την Δευτέρα, οι περισσότεροι βρετανοί θα σκέφτονται την επιστροφή των παιδιών τους στο σχολείο, τον εμβολιασμό τους και το μόνο που ενδιαφέρει το Παλάτι είναι η έξοδος από το νοσοκομείο του Φίλιππου», είπε άνθρωπος μέσα από το Μπάκινγχαμ.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις