Τρίτη, 30 Απρ.
16oC Αθήνα

«Χίλαρι, αρπακτικό, Μπιλ σκ@τό», απίστευτος προπηλακισμός στο ζεύγος Κλίντον από διαδηλωτές

«Χίλαρι, αρπακτικό, Μπιλ σκ@τό», απίστευτος προπηλακισμός στο ζεύγος Κλίντον από διαδηλωτές
Φωτογραφία: ΑΠΕ ΜΠΕ

Μια απίστευτη λεκτική επίθεση δέχτηκαν οι Χίλαρι Κλίντον και Μπιλ Κλίντον κατά τη διάρκεια διαδήλωσης υπέρ της Παλαιστίνης, στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης την Τετάρτη (03.04.2024).

Χίλαρι και Μπιλ Κλίντον, αποχωρούσαν από μία εκδήλωση όταν για κακή τους τύχη, έπεσαν πάνω στη συγκέντρωση. Οι διαδηλωτές στη θέα του πρώην πρώτου ζεύγους των ΗΠΑ, άρχισαν να εκτοξεύουν ύβρεις: «Χίλαρι είσαι σούπερ αρπακτικό» φώναζαν στην πρώην ΥΠΕΞ των ΗΠΑ ενώ τον σύζυγό της Μπιλ Κλίντον τον αποκαλούσαν «σκ@το».

Οι διαδηλωτές τους κατηγόρησαν επίσης και για διευκόλυνση σε γενοκτονία.

Η Χίλαρι Κλίντον έβγαινε από το Music Box Theater όπου η ίδια και ο σύζυγός της παρακολούθησαν την πρόβα της παράστασης “Suffs”, της οποίας είναι παραγωγός.

Οι Κλίντον συναντήθηκαν με ένα εχθρικό πλήθος που άρχισε να κατηγορεί ιδιαίτερα τη Χίλαρι για “τους θανάτους εκατομμυρίων ανθρώπων”.

‘Χίλαρι, σου έχει πει ποτέ κανείς ότι είσαι ο σούπερ αρπακτικό’; φώναξε ένας διαδηλωτής καθώς η πρώην υπουργός Εξωτερικών πλησίαζε το αυτοκίνητό της.

‘Μπιλ Κλίντον, είσαι υποστηρικτής της γενοκτονίας. F*** you, σκ@το’, πρόσθεσε ο διαδηλωτής καθώς ο πρώην πρόεδρος την ακολουθούσε από πίσω.

Η Χίλαρι εμφανίστηκε ατάραχη σηκώνοντας το χέρι της για να χαιρετήσει και χαμογέλασε προς στους υπόλοιπους που είχαν συγκεντρωθεί για να τη δουν από κοντά.

“Χίλαρι, είσαι υπεύθυνη για γενοκτονίες, είσαι υπεύθυνη για ωμότητες. Βοηθάς κυριολεκτικά στη γενοκτονία του Παλαιστινιακού λαού…Ξέρω ότι με ακούς …Γ@@… σκ@, Χίλαρι. Πάνω από 34.000 έχουν σκοτωθεί. Και αυτοαποκαλείσαι φεμινίστρια. Γυναίκες πεθαίνουν στη Γάζα”, συνέχισαν οι οργισμένοι διαδηλωτές.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις