Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Emmy 2022 – Βασίλισσα Ελισάβετ: Συγκινημένη ηθοποιός του Ted Lasso – «Σαν να πεθαίνει η γιαγιά σου»

Emmy 2022 – Βασίλισσα Ελισάβετ: Συγκινημένη ηθοποιός του Ted Lasso – «Σαν να πεθαίνει η γιαγιά σου»
Φωτογραφία Reuters

Η γνωστή ηθοποιός με καταγωγή από τη Βρετανία, Χάνα Γουάντινγκχαμ (Hannah Waddingham), είπε συγκινητικά λόγια για τη βασίλισσα Ελισάβετ κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής των βραβείων Emmy τα ξημερώματα της Τρίτης (13.9.2022, ώρα Ελλάδας).

Η σταρ της σειράς «Ted Lasso» που απέσπασε 4 βραβεία Emmy, συμπεριλαμβανομένου και αυτού της «Καλύτερης Κωμικής Σειράς» (Outstanding Comedy Series), είπε για τη βασίλισσα Ελισάβετ ότι «ήταν σαν να πεθαίνει η γιαγιά σου».

Μιλώντας στο Variety στο κόκκινο χαλί των Emmy, η 48χρονη ηθοποιός της τηλεόρασης και του West End, είπε ότι ο θάνατος της βασίλισσας Ελισάβετ «την έπληξε πολύ περισσότερο από όσο πίστευε» και ότι «ένιωθε βαθιά αναστατωμένη» όταν έβλεπε όσα συνέβαιναν στη Βρετανία.

Η τελετή απονομής των Emmy πραγματοποιήθηκε 4 ημέρες μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ και επειδή το «Ted Lasso» είχε 20 υποψηφιότητες, με την ίδια να είναι υποψήφια για το βραβείο Καλύτερου Δεύτερου Γυναικείου Ρόλου σε κωμική σειρά, παρευρέθηκε σε αυτή και εξέφρασε τα συναισθήματά της.

«Κάθισα με τον μπαμπά μου στον καναπέ και έβλεπα τηλεόραση όλο το βράδυ, σε σημείο που δεν μπορούσα να κρατήσω τα μάτια μου ανοιχτά, γιατί δεν το πίστευα», δήλωσε η ηθοποιός.

«Με επηρέασε πολύ χειρότερα από ό,τι πίστευα και σκέφτομαι την τεράστια πίεση που έχει ο βασιλιάς μας στις πλάτες του τώρα», πρόσθεσε η Χάνα Γουάντινγκχαμ.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις