Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Harry & Meghan: Η ειρωνεία του Πιρς Μόργκαν για τον Πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ

Harry & Meghan: Η ειρωνεία του Πιρς Μόργκαν για τον Πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ

Οι κόντρες που «ανοίγουν» ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ εναντίον όλων όσων ισχυρίζονται ότι τους πλήγωσαν, στο ντοκιμαντέρ τους «Harry & Meghan» που προβάλλεται στο Netflix, καλά κρατούν. Τώρα, ο γνωστός Βρετανός δημοσιογράφος, Πιρς Μόργκαν, τους ειρωνεύεται για την «εισβολή τους στην ιδιωτικότητά του».

Ο Πιρς Μόργκαν είναι ένας από τους πιο γνωστούς και πολωτικούς δημοσιογράφους της Βρετανίας και ένας από αυτούς που σχολιάζουν περισσότερο το «Harry & Meghan», το ντοκιμαντέρ της ζωής του Πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ στο Netflix. Γι’ αυτό και οι Δούκες του Σάσεξ κάνουν αρκετές αναφορές στο πρόσωπό τους, στα άτομα που «φταίνε για τον εκδιωγμό τους» από τη Βρετανία.

Γνωστός για τις καυστικές ατάκες και απόψεις του, ο Πιρς Μόργκαν έγραψε στο Twitter: «Το όνομά μου ακούγεται/αναφέρεται τακτικά στον μαραθώνιο κλάματος της Μέγκαν στο Netflix. Νιώθω τραυματισμένος από αυτή την τρομερή παραβίαση της ιδιωτικής μου ζωής».

Αφορμή για αυτό το ειρωνικό tweet στάθηκε η στιγμή που ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ συζητούσαν σε ένα επεισόδιο του ντοκιμαντέρ τους στο Netflix για τη στιγμή που τα βρετανικά media γύρισαν εναντίον τους. «Η Μέγκαν μετατρέπεται σε ροκ σταρ για τη βασιλική οικογένεια και δεν ξέρω αν αυτό είναι καλό», είχε πει ο Πιρς Μόργκαν για την περιοδεία του ζευγαριού του Σάσεξ στην Αυστραλία.

Σχολιάζοντας περαιτέρω το ντοκιμαντέρ, ο Πιρς Μόργκαν δήλωσε ότι η στάση του Πρίγκιπα Χάρι αποδεικνύει ότι είναι ένας «ψεύτης, άπληστος κατεργάρης που προδίδει την οικογένειά του για τα χρήματα» αλλά και ότι η Πριγκίπισσα Νταϊάνα, η μητέρα του Χάρι, «θα ήταν τρομοκρατημένη με το πώς προσπαθεί να καταστρέψει τη μοναρχία και να επιτεθεί στη Βρετανία».

Πάντως, δεν είναι ο μοναδικός που έχει κόντρα με τον Πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ. Μέχρι και μια παμπ στη Βρετανία άρχισε να σερβίρει την «Πικρή του Χάρι», λανσάροντας μια νέα μπύρα ώστε ο ιδιοκτήτης της να εκφράσει τα συναισθήματά του προς τον Δούκα του Σάσεξ.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις