Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Mad Clip: «Λύγισε» στη σκηνή η Ελένη Φουρέιρα για το θάνατό του

Mad Clip: «Λύγισε» στη σκηνή η Ελένη Φουρέιρα για το θάνατό του

Δεν κατάφερε να κρύψει τη θλίψη της, για το θάνατο του Mad Clip, η Ελένη Φουρέιρα όταν κλήθηκε να ανέβει στη σκηνή της συναυλίας Playmotion 2021 και ξέσπασε σε κλάματα.

Υπενθυμίζεται πως η Ελένη Φουρέιρα ήταν μαζί με τον Mad Clip το βράδυ πριν το μοιραίο τροχαίο. Οι δύο τους ήταν καλεσμένοι σε γάμο συνεργάτη τους.

Την Παρασκευή το βράδυ ήταν η πρώτη φορά που η Φουρέιρα κλήθηκε να ερμηνεύσει την επιτυχία, Mporei – ένα τραγούδι του Mad Clip που ερμήνευαν μαζί.

Το ντουέτο είχε γυρίσει το βίντεο κλιπ στις αρχές του φετινού καλοκαιριού με το συγκεκριμένο κομμάτι να γίνεται το απόλυτο hit του καλοκαιριού. Μάλιστα, είχαν προγραμματίσει συναυλίες που θα πραγματοποιούνταν μόλις λίγες μέρες μετά το θάνατό του.

Χθες βράδυ η Ελένη Φουρέιρα λύγισε στη σκηνή όταν ήρθε η ώρα να πει το συγκεκριμένο τραγούδι: «Αυτή η στιγμή ήταν και είναι για μένα η πιο δύσκολη στιγμή της βραδιάς, γιατί την αποψινή συναυλία δεν θα την έκανα μόνη μου. Θα την έκανα με τον αγαπημένο μου φίλο, που δυστυχώς δεν είναι πια εδώ κοντά μας. Να πω ότι οι καλλιτέχνες δεν πεθαίνουν ποτέ. Τα τραγούδια σου θα είναι πάντα εδώ κοντά, θα είσαι πάντα εδώ κοντά μας. Θα είσαι πάντα στην καρδιά μου και κάθε φορά που θα τραγουδάω το τραγούδι μας θα είναι σαν να είσαι εδώ κοντά μας», σημείωσε συγκινημένη.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις