Πέμπτη, 18 Απρ.
20oC Αθήνα

Masterchef 5 – Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Η φωτογραφία με την Xρύσα Μιχαλοπούλου από τα παρασκήνια

Masterchef 5 – Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Η φωτογραφία με την Xρύσα Μιχαλοπούλου από τα παρασκήνια

Το Masterchef 5 πέρασε στην ιστορία, και η Μαργαρίτα είναι η πρώτη ελληνίδα Mastrchef. Λεωνίδας Κουτσόπουλος, Πάνος Ιωαννίδης και Σωτήρης Κοντιζάς… περιμένουν τους… επόμενους.

Το Masterchef 5 έφτασε στο τέλος του. Το μαγειρικό αυτό ταξίδι είχε μεγάλη νικήτρια την Μαργαρίτα, η οποία κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις καθ’όλη τη διάρκεια του διαγωνισμού, όχει μόνιο με τις μαγειρικές της ικανότητες, αλλά και με τον χαρακτήρα της,

Λίγη ώρα πριν ξεκινήσει η ζωντανή μετάδοση του Masterchef για την ανακοίνωση του αποτελέσματος, μία φωτογραφία που ανέβηκε στο προφίλ του σεφ Λεωνίδα Κουτσόπουλου στο Instagram έβαλε… φωτιά στα μέσα κοινωνικήςη δικτύωσης.

Οι τρεις κριτές, Λεωνίδας Κουτσόπουλος, Πάνος Ιωαννίδης και Σωτήρης Κοντιζάς φάνηκε να διασκεδάζουν την παρουσία τους στο live του Masterchef. Μαζί τους βέβαια, βρέθηκε και η σύντροφος του Λεωνίδα Κουτσόπουλου, η ηθοποιός Χρύσα Μιχαλοπούλου, με την οποία ο γνωστός σεφ φαίνεται να είναι αχώριστος.

Οι δυο τους είναι ζευγάρι τους τελευταίους μήνες και απολαμβάνουν να περνούν αρκετό χρόνο μαζί ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε δει να δημοσιεύουν κοινά στιγμιότυπα στις ιστορίες τους στο instagram.

Αυτή τη φορά ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος θέλοντας να αναγγείλει το live του MasterChef δημοσίευσε μια φωτογραφία από τα backstage στην οποία τον βλέπουμε μαζί με την αγαπημένη του Χρύσα Μιχαλοπούλου αλλά και τον Σωτήρη Κοντιζά.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις