Τετάρτη, 1 Μαΐ
17oC Αθήνα

Matthew Perry: Οι καλύτερες στιγμές ως Τσάντλερ Μπινγκ στα «Φιλαράκια»

Matthew Perry: Οι καλύτερες στιγμές ως Τσάντλερ Μπινγκ στα «Φιλαράκια»

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως ο αγαπημένος Μάθιου Πέρι, ο Τσάντλερ Μπινγκ από «Τα Φιλαράκια» δεν βρίσκεται πια στη ζωή. Ο Πέρι βρέθηκε νεκρός σε ηλικία 54 ετών μέσα στο τζακούζι του σπιτιού του στο Λος Άντζελες.

Ο Matthew Perry γνώρισε τεράστια επιτυχία ως Τσάντλερ Μπινγκ. Ο έξυπνος, ετοιμόλογος και σαρκαστικός Τσάντλερ δεν είναι πια ανάμεσά μας σκορπώντας θλίψη σε όσους τον αγάπησαν μέσα από την εμβληματική σειρά «Τα Φιλαράκια». 

Οι φαν του Μάθιου Πέρι θρηνούν για το χαμό του και μοιράζονται στα social media μερικές από τις πιο εμβληματικές στιγμές του Τσάντλερ. Εξάλλου, ο ίδιος ο Πέρι είχε αποκαλύψει πως είχε δώσει πολλά στοιχεία του χαρακτήρα του στον Τσάντλερ.

Οι αστείες στιγμές

Η δουλειά του Τσάντλερ

Λίγοι κατάφεραν να καταλάβουν ποια ακριβώς ήταν η δουλειά του Τσάντλερ στα Φιλαράκια. Σε ένα ξεκαρδιστικό παιχνίδι γνώσεων με τους έξι φίλους, όπως αποδεικνύεται κανείς δε γνωρίζει πραγματικά ποια είναι η δουλειά του. Το επεισόδιο τελείωσε με τη Μόνικα και τη Ρέιτσελ να αλλάζουν σπίτια με τον Τσάντλερ και τον Τζόι αφού έχασαν στο παιχνίδι.

Τσάντλερ και Μόνικα

Οι δυο αναπτύσσουν ένα δυνατό ειδύλλιο στο ταξίδι της παρέας στο Λονδίνο. Αποφασίζουν να κρατήσουν κρυφό τον έρωτά τους. Ωστόσο, γρήγορα το ειδύλλιο αποκαλύπτεται. Ο Τζόι πρώτος καταλαβαίνει ότι δυο τους έφυγαν μαζί σε ταξίδι, αλλά τον ξορκίζουν να μην πει κάτι. Στη συνέχεια η Ρέιτσελ ανακαλύπτει τη σχέση ακούγοντάς τους στο τηλέφωνο και ακολουθεί η Φοίβη που τους βλέπει από το απέναντι σπίτι (του «ugly naked guy»).

Η Φοίβη προσπαθεί να τον ξελογιάσει προσπαθώντας να τον κάνει να ομολογήσει. Η συνέχεια είναι σπαρταριστή.

Ο γάμος με τη Μόνικα

Μια από τις πιο συγκινητικές σκηνές ήταν η πρόταση γάμου στη Μόνικα, αλλά και στη συνέχεια ο ίδιος ο γάμος που σκόρπισε γέλιο και δάκρυα στους τηλεθεατές.

Η Τζάνις

Ο Τσάντλερ, πριν την Μόνικα, διατηρούσε μια σχέση ανά τακτά χρονικά διαστήματα με την Τζάνις… 

Το blackout

Μια από τις πρώτες αστείες σκηνές του Τσάντλερ ήταν όταν βρέθηκε κλεισμένος σε έναν προθάλαμο τράπεζας μαζί με το μοντέλο Τζιλ Γκούντακρ. Προσπαθώντας να της πιάσει κουβέντα, κατάφερε να πνιγεί με μια τσίχλα.

O αστείος Τσάντλερ Μπινγκ έφυγε για πάντα:

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις