Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Netflix: Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ υπερασπίζονται τα πλάνα – κονσέρβα λίγο πριν την πρεμιέρα

Netflix: Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ υπερασπίζονται τα πλάνα – κονσέρβα λίγο πριν την πρεμιέρα
Φωτογραφία Αρχείου / Reuters

Άνθρωποι από το περιβάλλον του Πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ υπερασπίζονται το γεγονός ότι το Netflix χρησιμοποίησε πλάνα-κονσέρβα για τα τρέιλερ της σειράς-ντοκιμαντέρ με τη ζωή τους, που κάνει πρεμιέρα σήμερα Πέμπτη (8.12.2022), λέγοντας ότι είναι «τυπική διαδικασία» για τις εταιρείες παραγωγής.

Η σειρά-ντοκιμαντέρ με τη ζωή του Πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ κάνει πρεμιέρα σήμερα στο Netflix – το πρώτο κομμάτι επεισοδίων – και ήδη έχουν βγει στον αέρα δύο τρέιλερ που προμηνύουν όσα περιμένουμε να δούμε, ιδιαίτερα στο σκέλος της «εισβολής των ΜΜΕ» στη ζωή τους.

Όμως, κάποιοι που «χτένισαν» καλά το τρέιλερ, κατηγόρησαν το Netflix ότι χρησιμοποιεί πλάνα-κονσέρβα, εκ των οποίων κάποια δεν αφορούν καν τον Πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ. «Μπορείς να χρησιμοποιήσεις στοκ πλάνα για να πεις μια ιστορία», δηλώνει στο Page Six μια πηγή εξοικειωμένη με το ντοκιμαντέρ και προσθέτει ότι ένα τρέιλερ «δεν προορίζεται πάντα να είναι κυριολεκτικό».

Η ίδια πηγή προσθέτει ότι ο Χάρι και η Μέγκαν δεν ήξεραν τι θα μπει στο τρέιλερ και δεν είχαν άποψη για αυτά που θα προβληθούν, λέγοντας ότι η επιλογή των πλάνων-κονσέρβα αποτελεί «τυπική πρακτική στην παραγωγή ντοκιμαντέρ και τρέιλερ».

Δείτε το τρέιλερ εδώ:

Όπως και να’ χει, η σειρά-ντοκιμαντέρ κάνει πρεμιέρα σήμερα στο Netflix με το πρώτο κομμάτι επεισοδίων. Ήδη έχει ξεσπάσει σάλος με τις αποκαλύψεις και το Παλάτι… τρέμει για τα όσα μπορεί να αποκαλυφθούν στην παγκόσμια πλατφόρμα streaming.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις