Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Το Netflix «κατηγορείται» ότι έπαιξε πλάνα κονσέρβα στο τρέιλερ του ντοκιμαντέρ του Χάρι με τη Μέγκαν

Το Netflix «κατηγορείται» ότι έπαιξε πλάνα κονσέρβα στο τρέιλερ του ντοκιμαντέρ του Χάρι με τη Μέγκαν

Το Netflix «κατηγορείται» ότι χρησιμοποίησε πλάνα-κονσέρβα στο επίσημο τρέιλερ για τη σειρά-ντοκιμαντέρ του Πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, μερικά εκ των οποίων δεν έχουν καμία σχέση με τον εφιάλτη που ισχυρίζεται το πριγκιπικό ζεύγος ότι έζησε από τα βρετανικά media.

Πιο συγκεκριμένα, η DailyMail αναφέρει ότι στο τρέιλερ του Netflix για το ντοκιμαντέρ του Πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, ένα σύντομο απόσπασμα με παπαράτσι που ορμάνε, τραβώντας φωτογραφίες και βίντεο, δεν είναι στην προσπάθειά τους να απαθανατίσουν το πριγκιπικό ζεύγος αλλά τον πρώην δικηγόρο του Ντόναλντ Τραμπ, Μάικλ Κοέν, και την Κέιτι Πράις στη Νέα Υόρκη έξω από ένα δικαστήριο στο Κρόλεϊ.

Μάλιστα, το τσιμεντένιο κτήριο που φαίνεται από πίσω τους είναι ξεκάθαρα το δικαστήριο στην περιοχή της Νέας Υόρκης και δεν έχει καμία σχέση ούτε με τον Πρίγκιπα Χάρι ούτε με τη Μέγκαν Μαρκλ. Παράλληλα, ο Χάρι ακούγεται να λέει «ήμουν τρομοκρατημένος, δεν ήθελα να επαναληφθεί η ιστορία».

Το στιγμιότυπο του τρέιλερ:

Σε μια άλλη φωτογραφία που έπαιξε στο σημερινό τρέιλερ, φαίνεται ένας φωτογράφος να προσπαθεί να απαθανατίσει τον Πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ από ένα μπαλκόνι. Όμως, ο βασιλικός ανταποκριτής Ρόμπερτ Τζόμπσον, κατήγγειλε ότι τα πλάνα είναι fake news.

Δείτε το τρέιλερ:

«Αυτή η φωτογραφία που χρησιμοποιήθηκε από το Netflix και τον Χάρι και τη Μέγκαν για να υποδηλώσουν την εισβολή που υπέστησαν από τον Τύπο είναι μια πλήρης παρωδία. Ήμουν εκεί και το γεγονός αφορούσε την του Αρχιεπισκόπου Τούτου στο Κέιπ Τάουν. Μόνο 3 άτομα ήταν εκεί και η Αυτού Μεγαλειότης είχε εγκρίνει την παρουσία φωτογράφου».

Δεν είναι η πρώτη φορά που το Netflix χρησιμοποίησε πλάνα-κονσέρβα για το τρέιλερ. Στο πρώτο teaser για το ντοκιμαντέρ, παίζει μια «παπαρατσική» φωτογραφία του Πρίγκιπα Χάρι. Όμως, στο πλευρό του δεν είναι η Μέγκαν Μαρκλ αλλά μια πρώην του, η επιχειρηματίας Τσέλσι Ντέιβι.

Όπως και να ‘χει, το τρέιλερ κυκλοφόρησε και το πρώτο κομμάτι του ντοκιμαντέρ θα προβληθεί την ερχόμενη Πέμπτη (8.12.2022) στο Netflix. Το Παλάτι «τρέμει» από τις πιθανές αποκαλύψεις ενώ οι αναλυτές εκτιμούν ότι η προβολή του ντοκιμαντέρ θα καταστρέψει και άλλο τις σχέσεις του Πρίγκιπα Χάρι με τον Πρίγκιπα Γουίλιαμ και την υπόλοιπη βασιλική οικογένεια.

Media Τελευταίες ειδήσεις