Τετάρτη, 1 Μαΐ
22oC Αθήνα

Rihanna: Έτσι έκρυψε την εγκυμοσύνη της πριν το Halftime Show του Super Bowl 2023

Rihanna: Έτσι έκρυψε την εγκυμοσύνη της πριν το Halftime Show του Super Bowl 2023
Φωτογραφία Reuters

Η Rihanna έκανε τη μεγάλη της επιστροφή στις ζωντανές εμφανίσεις στο Halftime Show του Super Bowl 2023 και ο κόσμος βούιξε γιατί παράλληλα αποκάλυψε ότι είναι έγκυος στο 2ο παιδί της και προκάλεσε ενθουσιασμό στους θαυμαστές της σε όλο τον πλανήτη.

Κανείς δεν γνώριζε ότι η Rihanna περιμένει 2ο παιδί με τον A$ap Rocky, ούτε καν οι 280 χορευτές που την πλαισίωσαν στο φαντασμαγορικό Halftime Show που έδωσε στο Super Bowl 2023 τα ξημερώματα της Δευτέρας (13.2.2023, ώρα Ελλάδας).

Πώς κατάφερε να κρύψει την κοιλίτσα της, η οποία φάνηκε αρκετά φουσκωμένη την ώρα που τραγουδούσε όλες τις επιτυχίες της στη σκηνή του Super Bowl 2023; Μα φυσικά, φορώντας αρκετά φαρδιά ρούχα στις πρόβες, όπως αποκαλύπτει το TMZ.

Πηγές του Super Bowl αποκάλυψαν στο TMZ ότι ούτε ένας από τους 280 χορευτές που πλαισίωσαν τη Rihanna δεν κατάλαβε ότι είναι έγκυος, λόγω των αρκετά φαρδιών ρούχων που φορούσε στις πρόβες που έκαναν. Άρα, φανταζόμαστε πως όποιος το παρατήρησε την ώρα της ζωντανής εμφάνισης θα έπαθε το ίδιο σοκ με τους τηλεθεατές.

Επειδή η εγκυμοσύνη της φαίνεται αρκετά προχωρημένη, η Rihanna κατάφερε να κρύψει την κοιλιά της και στις άλλες δύο πρόσφατες δημόσιες εμφανίσεις της. Σε συνέντευξη πριν το Super Bowl, μόλις 3 ημέρες πριν, φόρεσε και πάλι φαρδιά ρούχα.

Ακόμα και στις Χρυσές Σφαίρες τον περασμένο Ιανουάριο, αν και το φόρεμά της φαινόταν στενό, η Rihanna κατάφερε να κρύψει την εγκυμοσύνη της. Άρα, το TMZ αναφέρει πως φαίνεται ότι είχε σχεδιάσει την αποκάλυψη στο Super Bowl και τα κατάφερε, μπροστά στα μάτια εκατοντάδων εκατομμυρίων θεατών.

Με πληροφορίες από ΤΜΖ

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις