Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Survivor – Αλέξης Παππάς: Αρνήθηκε να απαντήσει όταν ρωτήθηκε για τον James Καφετζή

Survivor – Αλέξης Παππάς: Αρνήθηκε να απαντήσει όταν ρωτήθηκε για τον James Καφετζή

Ο Αλεξης Παππάς αποκάλυψε ότι δεν έχει κάποιο πρόβλημα με κανέναν πρώην συμπαίκτη του και παρότι με κάποιους δε θα επιδιώξει την επαφή αν τους δει έξω θα μιλήσει μαζί τους.

Ο πρώην παίκτης του Survivor, Αλέξης Παππάς, βρέθηκε καλεσμένος του Θέμη Γεωργαντά και κάθισε στο εξομολογητήριο το βράδυ της Παρασκευής.

Ο πρώην παίκτης του Survivor κλήθηκε να απαντήσει σε πολλές… δύσκολες ερωτήσεις του γνωστού παρουσιαστή, για να βγάλουν το δικό του ποσοστό αγιότητας.

«Η δική μου στρατηγική ήταν να κάνω υπομονή μέχρι να κάνει ο άλλος το λάθος. Επέλεξα να πάω γιατί η εμπειρία ήταν μοναδική και γιατί ήθελα να δοκιμάσω τα όριά μου. Και στο J2US και στο Survivor έβαλα την πινελιά που χρειαζόταν ο ρόλος», είπε ο Αλέξης Παππάς.

«Η πιο δύσκολη στιγμή στο Survivor ήταν όταν ξεκίνησαν να με “πυροβολούν” τα παιδιά. Με ενόχλησε και ίσως έτσι φάνηκα και εγώ πιο οξύς απ΄ ότι θα έπρεπε», είπε στη συνέχεια ο γνωστός ηθοποιός.

Σε άλλο σημείο της… εξομολόγησης, ο Αλεξης Παππάς αποκάλυψε ότι δεν έχει κάποιο πρόβλημα με κανέναν πρώην συμπαίκτη του και παρότι με κάποιους δε θα επιδιώξει την επαφή αν τους δει έξω θα μιλήσει μαζί τους, καθώς όπως είπε ότι έγινε στο παιχνίδι έμεινε εκεί. Τον πιο δύσκολο αντίπαλο στο Survivor θεωρούσε τον εαυτό του.

Αποκάλυψε ακόμα, το πιο περίεργο μέρος που έχει συνευρεθεί ερωτικά με κοπέλα ενώ εξομολογήθηκε πως ο λόγος που ήταν τόσο αμυντικός και οξύς είναι γιατί προσπαθούσε να υπερασπιστεί τον εαυτό του και πως αν ξαναβρισκόταν στην ίδια θέση μάλλον θα αντιδρούσε διαφορετικά γιατί θα το είχε δει το έργο.

Στη συνέχεια ο Θέμης Γεωργαντάς του ζήτησε να χαρακτηρίσει τον Τριαντάφυλλο, τον Γιώργο Κοψιδά και τον James Καφετζή.

Και ενώ ο Αλέξης Παππάς απάντησε κανονικά για τους πρώτους δυο, για τον James Καφετζή αρνήθηκε να κάνει τον οποιονδήποτε χαρακτηρισμό, ζητώντας να περάσουν στην επόμενη ερώτηση, ενώ όταν o παρουσιαστής του είπε ότι ο συγκεκριμένος παίκτης ήταν ο αγαπημένος του, εκείνος αποχώρησε από το πλατό.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις