Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Takeoff: Η δισκογραφική των Migos θρηνεί τον θάνατό του – «Μια ζωή χάθηκε από παράλογη βία»

Takeoff: Η δισκογραφική των Migos θρηνεί τον θάνατό του – «Μια ζωή χάθηκε από παράλογη βία»
Φωτογραφία Αρχείου / Reuters

«Με ραγισμένες καρδιές και βαθιά θλίψη θρηνούμε την απώλεια του αγαπημένου μας αδελφού Khari Ball, γνωστού στον κόσμο ως Takeoff» αναφέρεται στην ανακοίνωση της δισκογραφικής εταιρείας του συγκροτήματος Migos, της Quality Control, που καταδικάζει τον θάνατο του ράπερ από τους πυροβολισμούς.

Υπενθυμίζεται ότι ο ράπερ Takeoff, ένα από τα τρία μέλη του συγκροτήματος Migos, πέθανε χθες σε επεισόδιο με πυροβολισμούς στο Χιούστον του Τέξας. Στον απόηχο του θανάτου του 28χρονου καλλιτέχνη, η δισκογραφική του συγκροτήματος, εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία θρηνεί την απώλεια και καταδικάζει τη βία.

«Η παράλογη βία και μια αδέσποτη σφαίρα αφαίρεσε μία ακόμη ζωή από αυτόν τον κόσμο και είμαστε συντετριμμένοι. Σεβαστείτε την οικογένειά του και τους φίλους του, όλοι προσπαθούμε να διαχειριστούμε αυτή τη μνημειώδη απώλεια» προστίθεται στην ανακοίνωση της Quality Control.

Οι πυροβολισμοί, όπως επιβεβαίωσε το αστυνομικό τμήμα του Χιούστον, σημειώθηκαν γύρω στις 2:30 π.μ. στην αίθουσα μπόουλινγκ, 810 Billiards & Bowling Houston και ότι «ένα θύμα βρέθηκε νεκρό κατά την άφιξη» ενώ άλλα δύο θύματα μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία με ιδιωτικά οχήματα.

Σύμφωνα με το TMZ, ο Takeoff και ο θείος του και μέλος των Migos, Quavo, ο οποίος δεν τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του περιστατικού, έπαιζαν ζάρια, όταν ξέσπασε καβγάς και κάποιος άνοιξε πυρ πυροβολώντας και σκοτώνοντας τον Takeoff.

Διάσημοι φίλοι και ακόλουθοι του ράπερ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θρήνησαν τον θάνατό του.

Ο Drake με ανάρτησή του στο Instagram απέτισε φόρο τιμής στον Takeoff και στις κοινές εμφανίσεις του σε συναυλίες. «Έχω τις καλύτερες αναμνήσεις από τότε που βλέπαμε όλοι μαζί τον κόσμο και φέρναμε φως σε κάθε πόλη που πλησιάζαμε. Σε αυτό θα εστιάσω προς το παρόν».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη champagnepapi (@champagnepapi)

Ο DJ Khaled σε ανάρτησή του στον λογαριασμό του στο Instagram κοινοποίησε φωτογραφίες του με τον Takeoff και εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στην οικογένειά του.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DJ KHALED (@djkhaled)

Ο Takeoff ήταν το νεότερο μέλος των Migos. Ο Quavo, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Quavious Keyate Marshall, ήταν θείος του και ο Offset, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Kiari Kendrell Cephus, ήταν ξάδερφός του.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις