Παρασκευή, 29 Μαρ.
20oC Αθήνα

Takeoff: Ο Offset των Migos «σπάει» τη σιωπή του μετά τη δολοφονία του από πυροβολισμούς – «Μοιάζει με εφιάλτη»

Takeoff: Ο Offset των Migos «σπάει» τη σιωπή του μετά τη δολοφονία του από πυροβολισμούς – «Μοιάζει με εφιάλτη»
Φωτογραφία Αρχείου / Reuters

Δύο εβδομάδες μετά τον τραγικό θάνατο του ράπερ Takeoff από πυροβολισμούς, ο ξάδερφός του και επίσης μέλος των Migos, ο Offset, «σπάει» τη σιωπή του και εκφράζει τη λύπη του από τον «αφόρητο πόνο» που του προκάλεσε το γεγονός.

«Ο πόνος που μου άφησες είναι αφόρητος», έγραψε ο 30χρονος ράπερ μέσω Instagram την Τρίτη για τον Takeoff και τον θάνατό του μετά από πυροβολισμούς στο Χιούστον του Τέξας τα ξημερώματα (ώρα Ελλάδας) της 1ης Νοεμβρίου. «Η καρδιά μου είναι ραγισμένη και έχω τόσα πολλά πράγματα να πω, αλλά δεν βρίσκω τις λέξεις», προσθέτει ο Offset.

«Πέφτω για ύπνο και ξυπνάω ελπίζοντας ότι όλα αυτά είναι ένα όνειρο, αλλά είναι πραγματικότητα και η πραγματικότητα μοιάζει με εφιάλτη», γράφει ο Offset για τον ξάδερφό του και εκφράζει την επιθυμία του να μπορούσε να αγκαλιάσει, να γελάσει, να καπνίσει και να εμφανιστεί με τον Takeoff «μια τελευταία φορά».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη OFFSET (@offsetyrn)

«Ξέρω ότι κάποιος με ψυχή σαν τη δική σου είναι τώρα στον παράδεισο», έγραψε και συμπλήρωσε «ελπίζω να μπορείς να δεις πόσο σε αγαπάμε και μας λείπεις. Άφησες μια τρύπα στην καρδιά μου που δεν θα γεμίσει ποτέ».

Ο Offset ζητάει από τον Takeoff να δώσει «δύναμη» στον ίδιο και την οικογένειά του, λέγοντάς του στο τέλος της ανάρτησής του ότι «θα τον αγαπάει για πάντα».

Υπενθυμίζεται ότι ο Takeoff έπεσε νεκρός από πυροβολισμούς στην αίθουσα μπόουλινγκ, 810 Billiards & Bowling Houston στο Τέξας τα ξημερώματα της Τρίτης 1 Νοεμβρίου (ώρα Ελλάδας) μετά από έναν διαπληκτισμό που ξέσπασε, λόγω ενός παιχνιδιού με ζάρια. Μαζί του βρισκόταν και ο Quavo, επίσης ξάδερφός του και μέλος των Migos.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις