Σάββατο, 27 Απρ.
18oC Αθήνα

Wimbledon: Brad Pitt κι άλλοι διάσημοι στις εξέδρες για τον συγκλονιστικό τελικό

Wimbledon: Brad Pitt κι άλλοι διάσημοι στις εξέδρες για τον συγκλονιστικό τελικό

Γεμάτη… stars ήταν η εξέδρα του Wimbledon, στον συναρπαστικό τελικό του τουρνουά ανάμεσα στον Κάρλος Αλκαράθ και τον Νόβακ Τζόκοβιτς. 

Ο Μπραντ Πιτ, ο βασιλιάς της Ισπανίας Φελίπε, ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου Γουίλιαμ με την οικογένειά του, ο (πρώην) Τζέιμς Μποντ, Ντάνιελ Κρεγκ με τη Ρέιτσελ Βάις ήταν μερικοί μόνο από τους stars που βρέθηκαν την Κυριακή (16.07.2023) στο Wimbledon για να δουν, ύστερα από σχεδόν 5 ώρες συγκλονιστικού αγώνα, τον Κάρλος Αλκαθάρ θα αποκαθηλώνει τον Νόβακ Τζόκοβιτς

Στις εξέδρες του κεντρικού κορτ του Wimbledon βρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Μπαντ Πιτ, μαζί με τον στον σκηνοθέτη Γκάι Ρίτσι και τον παραγωγό Τζέρεμι Κλάινερ και ο Ντάνιελ Κρεγκ με τη σύζυγό του Ρέιτσελ Βάις, οι οποίοι αντάλλαξαν και χαιρετισμό με την πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον, η οποία κέρδισε για άλλη μια φορά τις εντυπώσεις όταν κλήθηκε να δώσει το τρόπαιο στον μεγάλο νικητή, Κάρλος Αλκαράθ

Τις εντυπώσεις έκλεψαν και τα δυο μεγαλύτερα παιδιά του πριγκιπικού ζεύγους, ο πρίγκιπας Τζορτζ και η πριγκίπισσα Σάρλοτ που συνόδευσαν τους γονείς τους στο Wimbledon. Απών ήταν ο μικρότερος αδερφός τους, ο πρίγκιπας Λούις, μάλλον γιατί είναι ιδιαίτερα… ανήσυχος στις δημόσιες εμφανίσεις του. 

Τον συγκλονιστικό τελικό του Wimbledon παρακολούθησαν επίσης ο Χιού Τζάκμαν με τη σύζυγό του (σ.σ. υποστήριζε τον Νόβακ Τζόκοβιτς) αλλά και ο Ίντρις Έλμπα. 

Παρών φυσικά και ο βασιλιάς της Ισπανίας, Φελίπε, που είδε από κοντά τον νεαρό Κάρλος Αλκαράθ να κατακτά για πρώτη φορά το Wimbledon.

Μπραντ Πιτ 

Ρέιτσελ Βάις, Ντάνιελ Κρεγκ 

Βασιλιάς Φελίπε 

Έμμα Γουότσον 

Χιού Τζάκμαν 

Αριάνα Γκράντε, Άντριου Γκάρφιλντ, Τζόναθαν Μπέιλι

Ίντρις Έλμπα 


Τομ Χίλστον

Παρόντες κερκίδες του All England Lawn Tennis and Croquet Club ήταν επίσης οι ηθοποιοί Έμμα Γουότσον, Άντριου Γκάρφιλντ, Τομ Χίλστον, ο πρωταγωνιστής της ταινίας Barbie Ncuti Gatwa, η Λίλι Τζέιμς, ο Νικ Τζόνας, η τραγουδίστρια Αριάνα Γκράντε, μαζί με τον συμπρωταγωνιστή της στο «Wicked» Τζόναθαν Μπέιλι, ο ράπερ Stormzy και ο (μια φορά κάτοχος του Wimbledon) Άντι Μάρεϊ. 

Φωτογραφίες: Reuters

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις