Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Διαζύγιο Τζολί – Πιτ: Το εξώφυλλο με την Άνιστον που γκρέμισε το ίντερνετ!

Διαζύγιο Τζολί – Πιτ: Το εξώφυλλο με την Άνιστον που γκρέμισε το ίντερνετ!

Την παροιμία γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος πρέπει να είχαν στο μυαλό τους οι άνθρωποι της εφημερίδας New York Post μετά την είδηση για το διαζύγιο Αντζελίνα Τζολί και Μπραντ Πιτ.

Είπαν έτσι να αποτυπώσουν αυτή τη σκέψη τους και στο εξώφυλλο της εφημερίδας και δεν υπήρχε καταλληλότερη φωτογραφία από την απατημένη τότε Jennifer Aniston να γελάει με την καρδιά της για το τέλος του γάμου της Αντζελίνα Τζολί και του Μπραντ Πιτ.

 

 

Πολλοί ήταν εκείνοι που θεώρησαν το ολοσέλιδο εξώφυλλο της New York Post ξεκαρδιστικό και πολλοί αυτοί που το χαρακτήρισαν απίστευτα αναίσθητο. Σίγουρα για τον 52χρονο Μπραντ Πιτ και την Αντζελίνα Τζολί το εξώφυλλο ήρθε σαν ένα ακόμα χτύπημα κάτω από τη ζώνη λίγες μόνο ώρες μετά την αίτηση διαζυγίου που κατέθεσε η 41χρονη ηθοποιός.

Όπως όλοι θυμούνται ο Μπραντ Πιτ χώρισε την Jennifer Aniston όταν γνώρισε την Αντζελίνα Τζολί κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας Mr & Mrs. Smith. Τα στρατόπεδα τότε μοιράστηκαν με άλλους να υποστηρίζουν την ελληνικής καταγωγής Jennifer που έμεινε στα κρύα του λουτρού και άλλους να δηλώνουν φανατικά Αντζελινικοί! Οι μεν ένιωθαν άσχημα για την Jennifer, οι δε αισθάνονταν πως ο Μπραντ και η Αντζελίνα ήταν γραφτό να είναι μαζί.

Μετά τον χωρισμό όμως του πιο λαμπερού ζευγαριού του Χόλιγουντ, πολλοί χρήστες του ίντερνετ αλλά και η New York Post εκμεταλλεύτηκαν την ιστορία και μίλησαν για το κακό κάρμα του Μπραντ Πιτ. Ρόδα είναι και γυρίζει…

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε