Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Δημήτρης Μακαλιάς: «Το θέμα με τον Δημήτρη Παπανώτα έχει λήξει, δε θα δώσουμε συνέχεια στην εκπομπή»

Δημήτρης Μακαλιάς: «Το θέμα με τον Δημήτρη Παπανώτα έχει λήξει, δε θα δώσουμε συνέχεια στην εκπομπή»
Φωτογραφία: NDP Photos

Η εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα δεν θα ασχοληθεί ξανά με τον Δημήτρη Παπανώτα, ξεκαθάρισε ο Δημήτρης Μακαλιάς ένας εκ των συντελεστών του «I Love Σου Κου».

Ο Δημήτρης Μακαλιάς, ερωτηθείς σχετικά με το θέμα της κόντρας που έχει προκύψει με τον Δημήτρη Παπανώτα, τόνισε σε δηλώσεις στο «Mega Καλημέρα», πως ως εκπομπή το αφήνουν πίσω.

«Το θέμα με τον Δημήτρη Παπανώτα έχει λήξει, δεν θα δώσουμε συνέχεια στην εκπομπή, θα το αφήσουμε πίσω. Σχετικά με το αν με θεωρώ μέτριο ηθοποιό δεν θέλω να το σχολιάσω. Κουράστηκα πολύ με όλο αυτό το θέμα, γιατί χάθηκε το χιούμορ», είπε.

Ακολούθως μίλήηε για τις αποχρώσεις του… κίτρινου, λέγοντας πως μπορεί να είναι παραπάνω από πενήντα.

«Είναι μια ελλιπής χρόνια χωρίς πολύ σχόλιο, κάπως έτσι νιώθουμε κι εμείς χωρίς πολλά θέματα, μόδα είναι θα περάσει. Ασχολούνται περισσότερο μαζί μας φέτος γιατί ίσως είμαστε μαγαζί γωνία, ίσως κι εμείς να είμαστε λίγο πιο αιχμηροί. Με την Μπέττυ δεν συζητάμε ποτέ από πριν τι θα πούμε, αυτοσχεδιάζουμε», είπε ο ηθοποιός και παρουσιαστής ο οποίος βέβαια ήταν σαφής όταν δήλωνε πως: «Εγώ κοιμάμαι ήσυχος τα βραδιά κι αν νιώθω ότι κάτι δεν έχω κάνει καλά είμαι έτοιμος πάντα να λέω συγγνώμη».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις