Κυριακή, 3 Μαρ.
17oC Αθήνα

Ειρήνη Παπαδοπούλου: «Δεν συγχωρώ την απιστία» είπε μετά τον χωρισμό από τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη

Ειρήνη Παπαδοπούλου: «Δεν συγχωρώ την απιστία» είπε μετά τον χωρισμό από τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη

Μετά την πρώτη ανάρτηση, η πρώτη συνέντευξη. Η Ειρήνη Παπαδοπούλου επιβεβαίωσε το χωρισμό της από τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη, με τη φράση «δεν συγχωρώ την απιστία» να προκαλεί αίσθηση.

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου και ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης ήταν μαζί τέσσερα χρόνια αλλά πριν από μερικές μέρες άρχισαν οι φήμες για τον χωρισμό τους, τους οποίους επιβεβαίωσε η ίδια η τραγουδίστρια με ανάρτησή της στο Instagram.

Σήμερα (19.01.2023), στην εκπομπή “Breakfast @Star” προβλήθηκε και η πρώτη συνέντευξη της Ειρήνης Παπαδοπούλου μετά τον χωρισμό της.

Η δημοσιογράφος Μαίρη Αργυριάδου ρώτησε την Ειρήνη Παπαδοπούλου αν είναι σε σχέση με την ίδια να απαντά: «Καλά πήγε κι αυτό».

Στη συνέχεια, η τραγουδίστρια αποκάλυψε πως είναι σε μια φάση αλλαγών στη ζωή της ενώ είπε πως αυτό που δεν συγχωρεί είναι η απιστία.

«Είμαι σε φάση που αλλάζω. Δεν έχω κι άλλη επιλογή. Στα φέρνει πάντα έτσι η ζωή που σου δίνει τη σφαλιάρα και σου λέει, “τι δε καταλαβαίνεις”. Είμαι γενικά σε μια φάση ή όλα ή τίποτα. Αυτό που προς το παρόν δε συγχωρώ είναι η απιστία. Με έχουν απατήσει. Έχω έντονο ένστικτο» είπε η Ειρήνη Παπαδοπούλου.

 

Όσο για το αν έχει η ίδια απιστήσει, η Ειρήνη Παπαδοπούλου απάντησε: «Επειδή δε μου αρέσει να είμαι ο μπιπ της παρέας, το έχω κάνει για μένα για να μη νιώθω μπιπ».

 

Στη συνέχεια, η Ειρήνη Παπαδοπούλου είπε και έναν στίχο από το νέο της τραγούδι το οποίο έχει ιδιαίτερο νόημα.

«Αχ, θα σου πω τον πόνο μου. Το νέο τραγούδι λέγεται, “Μη μου χαλάς τη μοναξιά”.

 

Μη μου χαλάς τη μοναξιά αν δε μπορείς να την γκρεμίσεις. Έχω πληγές μεσ’ τη καρδιά, πληγή κι εσύ αν είσαι, να φύγεις» ανέφερε η Ειρήνη Παπαδοπούλου.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις