Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Έλον Μασκ: Η Κέιτλιν Τζένερ τον προειδοποιεί – «Έχεις γίνει στόχος πολύ κακών ανθρώπων»

Έλον Μασκ: Η Κέιτλιν Τζένερ τον προειδοποιεί – «Έχεις γίνει στόχος πολύ κακών ανθρώπων»

Ο Έλον Μασκ έχει γίνει στόχος «κάποιων πολύ, πολύ κακών ανθρώπων» προειδοποίησε η Κέιτλιν Τζένερ, με τις κινήσεις του από όταν ανέλαβε το Twitter, σε σημείο που αρκετοί celebrities του τα λένε δημοσίως.

Έτσι και η Κέιτλιν Τζένερ, ο πατέρας της Κένταλ και της Κάιλι της οικογένειας των Καρντάσιαν, η οποία προειδοποίησε τον Έλον Μασκ ότι έχει «εκνευρίσει κάποιους πολύ, πολύ κακούς ανθρώπους» μετά από όλα όσα έχει αλλάξει στο Twitter τον τελευταίο καιρό.

«Ελπίζω να είσαι περικυκλωμένος από σεκιούριτι και σε μια εξαιρετικά ασφαλή και άγνωστη τοποθεσία. Μόλις έγινε ο Νο.1 δημόσιος εχθρός για κάποιους πολύ, πολύ κακούς ανθρώπους. Προσεύχομαι για την ασφάλειά σου και σε ευχαριστώ για την γενναιότητά σου! Χρειαζόμαστε περισσότερους Elon Musk στην κοινωνία μας», έγραψε η Κέιτλιν Τζένερ.

Το tweet της Κέιτλιν Τζένερ στον Έλον Μασκ:

Αφορμή για το tweet στάθηκε το «πράσινο φως» που έδωσε ο Έλον Μασκ για τη δημοσίευση των Twitter Files. Στα συγκεκριμένα αρχεία υπάρχουν και στοιχεία από την προηγούμενη διοίκηση του Twitter, ότι λογόκρινε τη New York Post το 2020 σε ένα δημοσίευμα για την την υπόθεση του laptop του γιου του Τζο Μπάιντεν.

Ο Έλον Μασκ δηλώνει ότι θέλει να χτίσει εμπιστοσύνη μεταξύ του κόσμου και των χρηστών του Twitter, μέσω της διαφάνειας.

«Το Twitter που ενεργεί από μόνο του για την καταστολή της ελευθερίας του λόγου δεν αποτελεί παραβίαση της 1ης τροπολογίας, αλλά το να ενεργεί υπό τις εντολές της κυβέρνησης για την καταστολή της ελευθερίας του λόγου, χωρίς δικαστικό έλεγχο, είναι», έγραψε ο Έλον Μασκ.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις