Κυριακή, 3 Μαρ.
18oC Αθήνα

Φαίη Ξυλά: Μίλησε για τον αντίκτυπο του διαζυγίου της στον γιο της – «Συμβουλεύτηκα παιδοψυχολόγο»

Φαίη Ξυλά: Μίλησε για τον αντίκτυπο του διαζυγίου της στον γιο της – «Συμβουλεύτηκα παιδοψυχολόγο»
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ NDP

Η Φαίη Ξυλά έκανε αναφορά στο διαζύγιο με τον σύζυγό της και η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε ότι φοβόταν για τον αντίκτυπο που θα έχει ο χωρισμός πάνω στον γιο του ζευγαριού και έτσι συμβουλεύτηκε παιδοψυχολόγο για το όλο θέμα.

Η γνωστή ηθοποιός, Φαίη Ξυλά, μίλησε σήμερα (29.11.2023) στην εκπομπή «Ελένη» του Mega για τον γιο της και τη βοήθεια που ζήτησε από παιδοψυχολόγο για να διαχειριστεί το διαζύγιό της με τον πρώην σύζυγό της.

«Δεν με άγχωσε ότι έμεινα μόνη μου με το παιδί, με άγχωσε να το διαχειριστώ όσο καλύτερα γίνεται. Πρέπει να καταλάβει το παιδί το διαζύγιο. Ότι και οι δύο γονείς το αγαπάνε πολύ και είναι εκεί, απλά δεν είναι μαζί. Την περίοδο του διαζυγίου συμβουλεύτηκα παιδοψυχολόγο για να ξέρω ακόμα και ποιες λέξεις να χρησιμοποιήσω. Τα παιδιά κάνουν πάντα ερωτήσεις και αναρωτιέσαι εάν απάντησες σωστά», τόνισε η Φαίη Ξυλά.

Η ηθοποιός μίλησε και για τον 8χρονο γιο της, είπε πως έχουν μία πολύ ωραία σχέση και είναι πολύ δεμένοι, ενώ επεσήμανε ότι θέλει να είναι συνέχεια κοντά στο παιδί της, αλλά αυτό δεν μπορεί να συμβεί λόγω της δουλειάς της.

«Επειδή όλα γίνονται γρήγορα πρέπει να είσαι κοντά στο παιδί και να μην χάνεις πράγματα. Εγώ θέλω να είμαι πολύ με το παιδί μου και όταν δεν συμβαίνει λόγω δουλειάς αρχίζω και αισθάνομαι ότι μου χαλάει την ισορροπία».

Η Φαίη Ξυλά είπε επίσης, πως δεν είναι αυστηρή με το παιδί της αλλά και γενικά δεν είναι αυστηρός άνθρωπος, ενώ ανέφερε ότι ο γιος της είναι πολύ δυναμικός, έντονος και ζωηρός χαρακτήρας.

 

Η ηθοποιός μίλησε για την αρχή της καριέρας της και την απόφαση να ασχοληθεί μες την  υποκριτική. Η Φαίη Ξυλά αποκάλυψε ότι οι γονείς της περίμεναν μεν πως θα ασχοληθεί με την  υποκριτική γιατί έπαιζε στην καλλιτεχνική σκηνή της Κέρκυρας, αλλά δεν ήθελαν να γίνει ηθοποιός.

«Οι γονείς μου προσπάθησαν έμμεσα να μου αλλάξουν γνώμη και τους το ανακοίνωσα αφού πέρασα στο Εθνικό», ανέφερε.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις